iltasyazilim
FD Üye
Malzemeler:
6 adet iri parçalara kesilmiş tavuk göğüs
12 su bardağı un
12 su bardağı zeytinyağı
1 çay bardağı süt
1 limon kabuğu rendesi
1 yemek kaşığı curry
1 tatlı kaşığı tuz
1 tatlı kaşığı karabiber
1 tatlı kaşığı pulbiber
1 tutam kimyon
Yapılışı:
Tavukları una bulayıp 15 dakika bekletin
Bir kapta zeytinyağı, limon kabuğu rendesi, curry, süt, tuz, kimyon, karabiber ve pulbiberi karıştırın
Fazla ununu aldığınız tavukları karışıma bulayıp 1 saat kadar bekletin
Yağsız tavaya alıp çevirerek her tarafını güzelce kızartın
6 adet iri parçalara kesilmiş tavuk göğüs
12 su bardağı un
12 su bardağı zeytinyağı
1 çay bardağı süt
1 limon kabuğu rendesi
1 yemek kaşığı curry
1 tatlı kaşığı tuz
1 tatlı kaşığı karabiber
1 tatlı kaşığı pulbiber
1 tutam kimyon
Yapılışı:
Tavukları una bulayıp 15 dakika bekletin
Bir kapta zeytinyağı, limon kabuğu rendesi, curry, süt, tuz, kimyon, karabiber ve pulbiberi karıştırın
Fazla ununu aldığınız tavukları karışıma bulayıp 1 saat kadar bekletin
Yağsız tavaya alıp çevirerek her tarafını güzelce kızartın