iltasyazilim
FD Üye
Limonlu Fırın Helva
Malzemeler
250 gr tahin helvası
3 çorba kaşığı krema
1 limonun rendesi
Yarım su bardağı esmer şeker
Servis için:
Limonlu Dondurma
Hazırlanışı
Tahin helvasını krema ile yoğurarak açın, içine 34 damla limon ve bir limonun rendesini de ekleyip güvece yerleştirin
180 derecede 15 dakika boyunca (üzeri kızarıncaya kadar) pişirin Limonlu Dondurma ile servis yapın
Çikolata sevenler limon yerine portakal ve 1 tatlı kaşığı kakao ekleyerek çikolatalı bir helva yapabilir
Afiyet olsun ~
Alıntıdır
Malzemeler
250 gr tahin helvası
3 çorba kaşığı krema
1 limonun rendesi
Yarım su bardağı esmer şeker
Servis için:
Limonlu Dondurma
Hazırlanışı
Tahin helvasını krema ile yoğurarak açın, içine 34 damla limon ve bir limonun rendesini de ekleyip güvece yerleştirin
180 derecede 15 dakika boyunca (üzeri kızarıncaya kadar) pişirin Limonlu Dondurma ile servis yapın
Çikolata sevenler limon yerine portakal ve 1 tatlı kaşığı kakao ekleyerek çikolatalı bir helva yapabilir
Afiyet olsun ~
Alıntıdır