Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Limonlu Su Mucizesi Notu Mutlaka Okuyun

Limonlu Su Mucizesi Notu Mutlaka Okuyun

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Limonlu Su Mucizesi Notu Mutlaka Okuyun Tarifi İçin Malzemeler

*Yarım Limonun Suyu
*1 Büyük Kupa Bardak Ilık Su
*İsteğe Bağlı Taze Nane Yapraklarıyla Süsleyebilirsiniz
*Dileğen Limonlu Suyuna 1 Çay kaşığı bal da ekleyebilir

Limonlu Su Mucizesi Notu Mutlaka Okuyun Tarifi Yapılışı Herkese merhabalar musmutlu Sağlıklı günler dilerim herkese
Değerli arkadaşlar öncelikle bu bir tarif değildir öneridir
Arkadaşlar ben Bronşiyal Astım Alerjik astım Bronşit Ve Allerjik rinit Hastasıydım 3 çeşit astım ilacı kullanıyordum ve inanın mutlaka ayda 1 kere kesinlikle Antibiyotik kullanmak durumunda kalıyordum ve Astım hastalığı Astım ilaçları raporum vardı Ayrıca Allerjik rinit yüzünden sürekli başımda dayanılmaz bir ağrı oluyordu
Ve inanın limonlu su sayesinde ben yeniden doğmuş gibi oldum Arkadaşlar kesinlikle abartmıyorum bütün yazdıklarım tamamen gerçek ve birebir benim yaşadıklarım 3 Buçuk yıl önce Birgün facede gezinirken göz?me bir paylaşım ilişti ve okudum Paylaşımda diyorki her sabah ve akşam bir büyük bardak Ilık suya birkaç damla limon damlatın ve için Suyumuz bağışıklik sistemimizi güçlendiriyor kesinlikle sıcak kaynar olmayacak çünkü kaynar su limonun faydalı etkilerini öldürüyormuş suyumuz 40 derece civarı sıcaklığında olacak Aynı gün başladım ve sonuç inanın O gün bugün kesinlikle Antibiyotiği içmedim ve çoook şükür allahıma hiç ihtiyacım olmadı Arkadaşlar ben o zamanlar grip olduğumda hemen ciğerlerime iniyordu hemen Bronşit oluyordum ama çok şükür allahıma şimdi gribimi doktorsuz limonlu su ile atlatıyorum Ama ben istisnasız her gün mutlaka sabah ve akşam limonlu suyumu içiyorum zaten limonun hiç bir zararı yok yeter ki limona karşı allerjiniz olmasın limonlu suyunuzu çok ekşi yapmayın midenize dokunmasın sadece suda hafif limon tadı alın kesinlikle bağışıklık sistemimizi güçlendiriyor Ben Astım ilacını bile bıraktım Ama kesinlikle içecek olanlar ilaçlarını falan bırakmasınlar aman diyim kimsenin sorumluluğunu almayalım allah korusun Arkadaşlar ben sizlerle bu paylaşımı yapabilmek için çook düşündüm şimdi bazı arkadaşlar diyecek ki doktormu kesildin başımıza hayır tabi ki doktorlarımıza saygımız var ve doktorlarımıza çook ihtiyacımız var ama inanın kesinlikle faydası var ve bağışıklık sistemimizi kesinlikle güçlendiriyor Arkadaşlar ben fikir ve öneri verdim bunlar benim birebir yaşadıklarım tercih sizin Ha birde Astımın kortizonlu ilaçlarından dolayı çok kilo aldım ilaçları bıraktığım için 21 kilo verdim öneri benden tercih sizin Deneyecek arkadaşlara şifa sağlık olsun inşallah Herkese mutlu sağlıklı günler Sevgi ve sağlıkla kalın

858,497Konular
982,003Mesajlar
29,988Kullanıcılar
cnrkl_77Son üye
Üst Alt