Linet'in Müthiş Dönüşü linetin eski ve yeni hali linet eski hali linet şişman linetin son 1548624005 1548624005 linetinmuhtesemdonusu5c4e208940605linetinmuhtesemdonusu5c4e208940605 http:wwwgeccecomserviceMakeThumbaspx?Image webimageshaberlinettt&w 415&Alt webimageshaberhaberlrg MEŞHUR SANATÇI LİNET, 10 YILLIK SUSKUNLUĞUNU BOZDU SESİ VE ŞARKILARI İLE DEFALARCA TAKDIRE DEĞER BİR SANATÇI OLAN LİNET ŞIMDI GÖZE DE HİTAP EDİYOR MÜKEMMEL DEĞİŞİMİ İLE GÖRENLERİ HAYRETE DÜŞÜRÜYOR 10 sene sonradan bitmiş En son albümünü 1999 yılında çıkartan Linet, dördüncü albümü için stüdyoya kapandı Uzun süren sessizliğini mükemmel bir albüm ile bozmaya hazırlanan Linet, günün bütün saatini stüdyoda geçiriyor ve dillere dolanacak şarkıları üzerinde çalışıyor Önce ama sene, Sezen Aksu’nun kendisi için yaptığı ‘Aslan Gibi’ şarkısının single ile müzik dünyasında yer alan Linet, “Artık bu değin ara vermeyeceğim Sokakta beni gören millet kızıyorlar Neden bizi şarkılarından ve sesinden mahrum ediyorsun diye Artık daha sık albüm yapacağım diyor Yeni albüm öncesi fotoğrafçı Lara Sayılgan’a poz veren Linet, abartıdan uzak, sade görüntüsü ile görenleri şaşırtıyor Muhteşem fiziği ve yüzünün güzelliği ile uyarı çeken Linet, “Zamanla insan kendini daha iyi tanıyor ve geliştiriyor Ben de bu zamanı iyi kullanan insanlardan birisiyim bir de bayan 30 yaşından daha sonra kadınlığını daha fazla hissediyor Bende de pek oldu Acilen sesimin güzelliğine fiziğimi de kattım Çünkü sahne de görsellik fazla önemli Ben şarkıcıyım manken değilim diyenlere fazla kızıyorum Çünkü bizim işimiz bir tüm ve görselliği olan bir iş O yüzden her sanatçının kendisine dikkat etmesi ve bakması gerekiyor diyerek sanatçının dar ve cılız olması gerektiğini belirtiyor 6 tanıdık olmayan dil haberdar olan ve İsrail’de 6 albüm yapan Linet, “Ben kendini geliştirmekten yanayım 6 dil biliyorum ama biraz daha çalışıyorum Öğrenmek istediğim alaka duyduğum diller var diyerek ilerde karma bir albüm yapabileceğinin sinyallerini veriyor Müziğin evrensel bir dil olduğuna inandığını söyleyen Linet, fazla kısa zaman daha sonra yeni albümü ile müzik severler ile buluşacağını söyleyip “Müzik severler coşmaya hazır olsunlar Şarkılarım ile çok güzel vakit geçirecekler diyor