Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

LinkedIn'de Atılan Flörtöz Mesajları İfşa Eden Kadın

LinkedIn'de Atılan Flörtöz Mesajları İfşa Eden Kadın

elektronikci

FD Üye
Etkileşim
3
F-D Coin
69
linkedinde-kendisine-atilan-mesajlari-ifsalayan-kadin-1629296985.jpg

Bildiğiniz üzere LinkedIn, iş dünyasında insanların ağlarını genişletmesi, yeni iş bulmalarını sağlaması ve markaların kendi kimliklerini daha resmi bir lisanla tanıtması için kurulmuş bir platform. Toplumsal medya platformu olmaktan bir oldukça uzak olan LinkedIn'deki kullanıcılar, bu platformu sıklıkla yanlış maksatlar doğrultusunda kullanıyor. Aklı başındaki rastgele birine, bu platformu beşerlerle flört etmek için kullanmaması gerektiğini söylemeye gerek bile yok, fakat ne yazık ki her gün onlarca bayan, iş ile ilgili bir şeyler paylaşamak ya da yeni bir iş aramak için girdiği bu platformda hadsiz bildirilerle karşılaşıyor.

LinkedIn'de tüm bu olan bitenlerden artık rahatsız olmaya başlayan bayan, devayı flört maksatlı yazan insanları ifşa etmekte buldu. Laftan bir türlü anlamayan insanlara yapılması gereken en hakikat şeylerden birini yapan bu bayanın ifşaları, Ekşi Kelamlık başta olmak üzere birçok platformda viral oldu. İfşa edilmekten rahatsızlık duyanlar da geçersiz hesap açarak, sapkınca bildiri atanların kim olduğunu herkese göstermeye çalışan bayana demagoji yoluyla gönderilerini sildirmeye çalıştı. Dilerseniz bayanın LinkedIn'de yaşadığı şanssız duruma birlikte göz atalım.

İş mazeretiyle nazar boncuğu göndermek...

aa6b3a9e996746a0f0953d6d344c03fef1218477.jpeg

Bunlarda çalışan aramamasına karşın talihini bir denemek isteyen adamın bildirileri...

88eb22a148910f1f4e14fa490e4f4e453ab28411.jpeg

Geri adım atmak isteyen bir adam, devayı uydurma hesap açmakta buldu

İfşa edilmesinden rahatsızlık duyan bir adam, paylaşımları yapan bayanın gönderilerini kaldırması için geçersiz bir hesap açtı, kendisini ifşa edilen adamın bir arkadaşı üzere göstererek adamın işyerindeki prestijinin zedelendiğinden yakındı. Aşağıdaki imgeler de uydurma hesap açan adamın bayana gönderdiği iletiler...

bf5afd78c2c1c72def468881f64bb3b946242674.jpeg

Bu iletilerin akabinde bayanın adama verdiği karşılık:

89fe8b9187e3db09f8a492f7600bc0521fe7f416.jpeg

İş odaklı bir platformda insanları kahve içmeye davet etmeye sahiden gerek yok...

Bayanın LinkedIn sayfasından durumla ilgili paylaştığı, daha sonrasında öbür toplumsal medya platformlarına da taşınan şikayetine daha yakından bakalım; "Yazıklar olsun! Bu platform da da bunlara maruz kalıyoruz yazıklar olsun! İş arayışım olduğunu görerek iş için yazıp sonrasında asılmak nedir? Iki farklı meslek kümesi iki farklı yaş kümesi iki farklı taktik ve tıpkı KARAKTERSIZLIK!! İsimleriyle afişe ediyorum ki denk gelirseniz direkt engelleyin! Bizler yetişebileceğimiz, kendi hayatımızı itam ettirebileceğimiz iş arıyoruz flörtleşmek istediğimiz beşerler değil! Bıktım, yıldım, tiksindim artık. İs basvurularımda da bayan dönmezse iş arayışımın sona erdiğini söylüyorum! Karşınıza sizin gibiler denk gelsin, uzak durun bizden!!"

858,500Konular
982,380Mesajlar
32,975Kullanıcılar
yazaraliSon üye
Üst Alt