Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

lise son sınıf devamsızlık hakkı

lise son sınıf devamsızlık hakkı
0
158

nicebayan

FD Üye
Etkileşim
2
Web sitesi
nicebayan.com
F-D Coin
90
lise sondayım ve 20 gün devamsızlığım var sınıfta kalırmıyım

Cevap: lise son derslik devamsızlık hakkı

Yapılan son düzenlemeyle raporsuz olarak lise son sınıflar maksimum 20 gün devamsızlık yapabilirler BUndan önce lise son sınıfların işe gelmeme süresi 45 gündü *

Similar threads

lise sondayım ve 20 gun devamsızlığım var sınıfta kalırmıyım Cevap: lise son sınıf devamsızlık hakkı Yapılan son duzenlemeyle raporsuz olarak lise son sınıflar en fazla 20 gun devamsızlık yapabilirler BUndan once lise son sınıfların devamsızlık suresi 45 gundu
Cevaplar
0
Görüntüleme
149
Arkadaşlar ortaokula gidiyorum 23 gün devamsızlı var kalırmıyım Okulda Devamsızlık Kaç Gün Kaç Gün Devamsızlığı Olan Sınıfta Kalır Rapaorlu ve Raporsuz Devamsızlık Süresi Kaç Gün Lise öğrencilerin 20 gün bayağı, 25 gün de raporlu olmak üzere toplam 45 jurnal işe gelmeme hakkı vardır...
Cevaplar
0
Görüntüleme
83
Arkadaşlar ortaokula gidiyorum 23 gun devamsızlı var kalırmıyım Okulda Devamsızlık Kac Gun Kac Gun Devamsızlığı Olan Sınıfta Kalır Rapaorlu ve Raporsuz Devamsızlık Suresi Kac Gun Lise oğrencilerin 20 gun normal, 25 gun de raporlu olmak uzere toplam 45 gunluk devamsızlık hakkı vardır...
Cevaplar
0
Görüntüleme
110
Raporlu ve Raporsuz Devamsızlık Süresi Kaç Gün Lise öğrencilerin 20 gün sıradan, 25 gün de raporlu elde etmek üzere toplam 45 jurnal devamsızlık hakkı vardır İlköğretim okullarında işe gelmeme sınırı olmamakla birlikte , öğrencinin başarılı olması ve yazılı sınavlarını tamamlaması halinde...
Cevaplar
0
Görüntüleme
117
2019 YGS Öğrencilerine Devamsızlık Hakkı,2019 YGS Öğrencilerine 45 Günlük Devamsızlık Hakkı Milli Eğitim Bakanlığınca yayınlanan genelgeye göre öğrenciler, anne babalarından alacakları uygulama doğru mazeretli olarak okula gitmeyebilecek Süre Gazetesinde yer alan habere tarafından bu veli...
Cevaplar
0
Görüntüleme
89
858,497Konular
981,950Mesajlar
29,947Kullanıcılar
Pelin06432Son üye
Üst Alt