Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Lise son sınıf öğrencilerine müjde

Lise son sınıf öğrencilerine müjde

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Milli Eğitim Bakanı Nimet Çubukçu, ''Tek Ders Sınavı'' konulu genelgesinde, okulların 2010 eğitimöğretim yılı başarı durumları ile ilgili yapılan değerlendirme sonucunda, öğrencilerin büyük çoğunluğunun mezun olduğunun belirlendiğini kaydetti

Fakat eksik sayıda da olsa bazı son derslik öğrencilerin tek dersten başarısızlık sebebiyle mezun olamadıklarının saptama edildiğini gösteren Çubukçu, genelgede, şu ifadelere yer verdi:

''Bu itibarla eylül ayında gerçekleştirilen yükümlülük sınavları ile 27072010 tarihli genelge doğrultusunda yapılan sınavlardan sonra tek dersten başarısızlığı nedeniyle mezun olamayan son derslik öğrencileri, başarısız dersinin hangi sınıfa ait olduğuna bakılmaksızın valiliklerce belirlenecek tarihlerde sınava alınacaklardır'' *

Similar threads

2019 tek ders sınavı ne süre tek ders sınavı tarihleri tek ders sınavı kararı 2019 Bakan Dinçer, yayımladığı ''Tek Ders Sınavı'' genelgesinde, ortaöğretim kurumlarının 20102019 eğitimöğretim yılı galibiyet durumları ile ilgili Milli Eğitim Bakanlığı Ortaöğretim Kurumları Derslik Geçme ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
57
2019 Lise sorumluluk sınavı,Lise kurtarma sınavları 2019,Lisede sınıfta kalanlara ek imtihan hakkı,2019 kurtarma sınavları tarihi,2019 lise kurtarma sınavları ne vakit,meb ortaöğretim kurtarma sınavları Lise yükümlülük sınavları 2019 Ulusal Eğitim Bakanlığı (MEB), sıradan yükseltme ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
116
Müjde ! Tek Dersten Kalanlara Bir Imtihan Hakkı Daha Verilecek ! tek dersten kalanlara sınav hakkı tek dersten kalanlar Sevgili melekler, tek dersten kalanlara sınav hakkı ile ilgili haberimiz şöyle 1549039922 1549039922...
Cevaplar
0
Görüntüleme
68
2019 tek ders sınavı ne zaman tek ders sınavı tarihleri tek ders sınavı kararı 2019 Bakan Dincer, yayımladığı ''Tek Ders Sınavı'' genelgesinde, ortaoğretim kurumlarının 20192019 eğitimoğretim yılı başarı durumları ile ilgili Milli Eğitim Bakanlığı Ortaoğretim Kurumları Sınıf Gecme ve Sınav...
Cevaplar
0
Görüntüleme
89
Sınıfta kalan lise öğrencisine 4 yeni imtihan hakkı Lisede sınıfta kalan öğrenciye 4 ilave sınav 2019 Lisede Kalana ilave imtihan hakkı getirildi Ortalama yükseltme ve mesuliyet sınavlarında da başarılı olamayan öğrencilere 4 dersten ek imtihan hakkı verildi Genelge; Genelgeye kadar...
Cevaplar
0
Görüntüleme
76
858,478Konular
981,298Mesajlar
29,564Kullanıcılar
fg gvSon üye
Üst Alt