Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Lise Takdir Teşekkür Hesaplama Nasıl Yapılır?

Lise Takdir Teşekkür Hesaplama Nasıl Yapılır?

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Lise Takdir Teşekkür Hesaplaması

Lise Takdir Teşekkür Nasıl Hesaplanır

Sene sonu geldi cuma günü bütün öğrenciler karne sevincini yaşayacak Alt bu durumda karnemizde alacağımız takdir mi teşekkür mü de merak konusu Belkide alacağınız takdir ya da teşekkür belgesiyle uzun zamandır sahip almak istediğiniz hediyeye kavuşacaksınız

Lise Takdir Teşekkür Hesaplama *

Similar threads

2019 Teşekkür Takdir Hesaplama Lise Sevgili öğrenciler değerli veliler 2019 2019 Eğitim Öğretim yılının ilk yarısının sonuna yaklaşmaktayızBu şart karşı Haliyle öğrenciler yazılmış sonuçlarını ve nor bilgilerini merak ediyorlar yarıyıl tatili yaklaşırken veliler ve öğrencileri takdir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
124
Lise Takdir Teşekkur Hesaplaması Lise Takdir Teşekkur Nasıl Hesaplanır Yıl sonu geldi cuma gunu tum oğrenciler karne sevincini yaşayacak Tabi bu durumda karnemizde alacağımız takdir mi teşekkur mu de merak konusu Belkide alacağınız takdir ya da teşekkur belgesiyle uzun zamandır sahip...
Cevaplar
0
Görüntüleme
99
Genelgede şu şekilde : 20192019 eğitim öğretim yılı 16 Eylül Pazartesi günü başladı Genelgeye kadar, bakanlığa yan her derece ve türdeki eğitim ve öğretim kurumlarında 20192019 eğitim öğretim yılı 13 Haziran 2019 Cuma Günü Sona Erecek İkinci yarıyıl 10 Şubat 2019 Pazartesi günü başlayacak ve 13...
Cevaplar
0
Görüntüleme
58
Lise Takdir Teşekkür Hesaplaması yap, 2019 Lise Takdir Teşekkür Hesaplama yöntemi 2019 2019 takdir ve teşekkür hesaplanması aşağıdaki şekilde yapılır; Dönem sonunda her dersin ortalaması alınarak dersin haftalık ders saati ile çarpılır sonra çarpım sonuçları derslerin haftalık ders...
Cevaplar
0
Görüntüleme
62
Takdir ve Teşekkür Hesaplama Online Takdir ve Teşekkür Hesaplama Formülü Lise Değerli öğrenciler koca bir eğitim öğretim yılının daha sonundasınız karne almanıza bir kaç gün kala merak ettiğinizi düşünerek Takdir Teşekkür Hesaplama fomülünü sizler için sayfamızda Yeni sistemde takdir ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
114
858,496Konular
981,668Mesajlar
29,739Kullanıcılar
Üst Alt