Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Lise Takdir Teşekkur Hesaplama Nasıl Yapılır?

Lise Takdir Teşekkur Hesaplama Nasıl Yapılır?
0
98

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Lise Takdir Teşekkur Hesaplaması

Lise Takdir Teşekkur Nasıl Hesaplanır

Yıl sonu geldi cuma gunu tum oğrenciler karne sevincini yaşayacak Tabi bu durumda karnemizde alacağımız takdir mi teşekkur mu de merak konusu Belkide alacağınız takdir ya da teşekkur belgesiyle uzun zamandır sahip olmak istediğiniz hediyeye kavuşacaksınız

Lise Takdir Teşekkur Hesaplama

Similar threads

2019 Teşekkur Takdir Hesaplama Lise Sevgili oğrenciler değerli veliler 2019 2019 Eğitim Oğretim yılının ilk yarısının sonuna yaklaşmaktayızBu durum karşısında Haliyle oğrenciler yazılı sonuclarını ve nor bilgilerini merak ediyorlar Yarıyıl tatili yaklaşırken veliler ve oğrencileri takdir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
119
Genelgede şu şekilde : 20192019 eğitim oğretim yılı 16 Eylul Pazartesi gunu başladı Genelgeye gore, bakanlığa bağlı her derece ve turdeki eğitim ve oğretim kurumlarında 20192019 eğitim oğretim yılı 13 Haziran 2019 Cuma Gunu Sona Erecek İkinci yarıyıl 10 Şubat 2019 Pazartesi gunu başlayacak ve 13...
Cevaplar
0
Görüntüleme
115
Lİse 1Sınıf Takdir Teşekkur Hesaplama Meb Meb 9 Sınıf Takdir Teşekkur Hesaplaması Yeni sistemde takdir ve teşekkur hesaplanması şu şekilde yapılır: Donem sonunda her dersin ortalaması alınarak dersin haftalık ders saati ile carpılır Daha sonra carpım sonucları derslerin haftalık...
Cevaplar
0
Görüntüleme
80
Okulların kapanmasına sayılı gunler kala oğrencileri artık karne ile birlikte alacakları takdir ve teşekkur belgelerinin heyecanı sardı Lise oğrencilerinin teşekkur ya da takdir alabilmesi iki ana şart vardır Bu şartlardan ilki oğrencinin 50'den duşuk notunun olmamasıdır İkincisi ise...
Cevaplar
0
Görüntüleme
185
9 Sınıf Takdir Teşekkur Hesapla 9 Sınıf Takdir Teşekkur Hesaplama Donem sonunda her dersin ortalaması alınarak dersin haftalık ders saati ile carpılır Daha sonra carpım sonucları derslerin haftalık ders saatleri toplamına bolunur Cıkan sonuc : Derslerin her biri 4500 puandan aşağı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
79
858,462Konular
981,121Mesajlar
29,532Kullanıcılar
Üst Alt