Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Lise vaktinde aşk olur mu?

Lise vaktinde aşk olur mu?
0
129

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
merhabalar fazla önceleri böyle konular açılmıştı ve abuk subuk sapan tartışmalar olmuştulise zamanında daha açık konuşmak gerekirse lise yaşlarında 161718 aşk olur mu? o yaşlardaki bireyler aşık olur mu? yoksa sadece hoşlanırlar mı?

Similar threads

Arkadaşlar düne dek bir sevgilim vardı ayrıldık soğuk davranıyordu şuna bakabilirsiniz TIKLA O konuyu okuyup yorum yaparsanız sevinirim hemen dün ben sabahtan günaydın mesajı attım akşam saat 17:00 civarı bu kız bana üzgünüm ama terketmek zorundayız gerçekten elimde olan birşey değil falan dedi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
79
Hatunların "aşık olmadan tam sevişemiyorum" sendromunu tahlil eden Gleeden, cinsî performansın aşk ile olan temasını masaya yatırdı. Kadınların ve erkeklerin, aşk & meşk ikilisi konusunda bambaşka bakış açılarına sahip oldukları bir defa daha tescillendi. Kadınlar ilgilerde fizikî etkileşimden...
Cevaplar
0
Görüntüleme
827
Herkese iyi forumlar, içimi dökmek, takviye elde etmek nedeniyle açtığım konuyu ardına kadar okumanız dileğiyle* Hanımefendi üyelerin ağırlıklı olarak cevap vermesi daha iyi olur Bir erkeğin kavgayı sevmemesi kabahat mudur ? Lise 4 sınıfa gidiyorum 3 gün sonradan da üniversite sınavına...
Cevaplar
0
Görüntüleme
56
Merhabalar Ben 20 yaşında bir üniversite öğrencisiyim, sevdiğim kız ise 18 yaşında bir lise son derslik öğrencisi Yazı boyunca sevdiğim kız diyeceğim çünkü ismini tahsis etmek istemiyorum 1 buçuk senedir adı konamayan bir ilişkimiz var Sevdiğim kız bana bundan böyle Ben seni hala seviyorum...
Cevaplar
0
Görüntüleme
171
Sonu yok mu bu sensizliğin…?? Bana bıraktığın aşk gibi yarım yaşıyorum her şeyi Başlayıp da bitiremediğim yazılarım, sonuna kadar gelip de okuyamadığım kitaplarım, son sözlerini duyamadığım şarkılarım var Her şeyi aşkımız gibi paramparça yaşıyorum Tüm dünyam dudağımdaki yarım bir öpücüğün...
Cevaplar
0
Görüntüleme
55
858,496Konular
981,671Mesajlar
29,757Kullanıcılar
firat118Son üye
Üst Alt