Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Lİsede son 2 yılım ve bazı şeyleri değiştirmem gerekiyor

Lİsede son 2 yılım ve bazı şeyleri değiştirmem gerekiyor
0
157

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Arkadaşlar eleştireceklere her tarafta söylüyorum derslerime de tartma vericem şimdiden söyliyim
Lise 1 de herkezde olduğu gibi alışma süreci vardı ne yapıcam kızlara nasıl yaklışıcam bilmiyordum 1 yıl bir şey yapamadım
lise 2 birincil deneyim sahiden bir kıza aşık olmuştum burda da konular da açtım zaten fakat acemilik ayarlıyamadım derslerim falanda kötüydü son anda geçtim (konuştum 3 ay anlattım derdimi fakat başaramadım işte napayım )
Lise 3 e geçtim hemen başlıca konuya gelirsek ;
1Geçmişte popüler falan değildim orta işte önceki yılların etkilerini yok ederek nasıl kızların aradığı biri ve popüler biri olabilirim ciddiyim son 2 yılı nasıl bir yol izlemeliyim (bir daha söylüyorum dersler ön planda olcak )
2Yahut meslek işten geçtimi ?
Artık birini bulmak şart oldu yani gerçekten en kısa zamanda nasıl amacıma ulaşabilirim neler yapmalıyım evre faz tecrübe arkadaşlardan ciddi yorumlar bekliyorum şimdiden teşekkürler

858,496Konular
981,672Mesajlar
29,757Kullanıcılar
firat118Son üye
Üst Alt