iltasyazilim
FD Üye
Herkese iyi forumlar, bahtı açık ramazanlar ilk olarak Liseden beri hoşlandığım bir kız vardı Twitterdan, instagramdan takipleşiyoruz Kızla lisede bir defa bile muhabbet etmişliğim yok Sebebiyse bana bakmaz, kendimi fazla tipsiz görmemden kaynaklanıyor Kendime güvenim yok anlayacağınız Lakin bu yaz baya bi düşündüm bi mesaj atayım dedim Twitterdan mesaj attım Konuşmaya başladık Muhabbet baya koyu o bir şeyler anlatıyor ben de bir şeyler anlatıyorum Söylev aralıksız devam ediyor En sonunda numarasını aldım whatsapptan konuşmaya başladık Sorun şu kıza sürekli benim mesaj atmam ve bu beni düşündürüyor Sürekli benim mesaj atmam daha fena olmaz mı? En son kız sahur için anneme destek edecem demişti bende tamamlanmış, mesaj atacağını sanmıyorum fakat atarsan buralardayım dedim Kızın cevabı ise, ben de bu mesajı atmanı bekliyordum yeni tanıştıklarım da aynı şeyisöylüyor beni şaşırtmadın
söylev böylece bitince daha mesaj atmak içimden gelmedi, oda atmadı hiç Benim düşüncem kızın fazla kişiyle konuştuğu ve fazla kişiyle tanıştığı Bu konuda tavsiyeleriniz neler olabilir, ne yapmalıyım sizce?
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.