Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Liselere Geçiş Sınavı (LGS) Sonuçları Açıklandı

Liselere Geçiş Sınavı (LGS) Sonuçları Açıklandı
0
82

teknoloji

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
83

Milli Eğitim Bakanlığı, Liselere Geçiş İmtihanı (LGS) sonuçlarını açıkladı.

Sonuçlar MEB’in sayfasında

5 Haziran’da yapılan ve 8. sınıf öğrencilerinin katıldığı LGS sonuçları MEB’in sayfasından açıklandı.

LGS kapsamındaki merkezi imtihana katılan 193 öğrenci tüm soruları hakikat yanıtlayarak 500 tam puan aldı, öğrencilerin yaklaşık yüzde 10'u, 400-500 puan aralığında yer aldı.

LGS sonuçlarını MEB’in sayfasından öğrenebilirsiniz…

Similar threads

Ulusal Eğitim Bakanlığınca (MEB), Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamında 6 Haziran'da yapılan merkezi imtihanın sonuçları açıklandı. Adaylar, imtihan sonuçlarını "meb.gov.tr" adresinden öğrenebilecek. MEB, geçen yıl olduğu üzere bu yıl da LGS imtihan sonuçları ile "Merkezi İmtihan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
52
Milyonlarca öğrencinin hayalindeki liseyi kazanmak için katıldığı Liselere Geçiş Sistemi (LGS) 5 Haziran tarihinde yapıldı. İki oturum formunda yapılan imtihanın akabinde öğrenciler ve veliler heyecanlı bekleyişe başladı. İmtihan sonrasında yayınlanan karşılık anahtarı ile tahmini olarak...
Cevaplar
0
Görüntüleme
108
 Milli Eğitim Bakanlığı Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamında yerleştirmeye temel birinci nakil sonuçlarını açıkladı. LGS kapsamında, yerleştirmeye temel birinci nakil sonuçlarına "meb.gov.tr" adresinden ulaşılabiliyor. LGS'de birinci nakil sonuçları açıklandı. MEB Bakan Yardımcısı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
27
Bilecik'te bir okulda gerçekleşen LGS esnasında, Vilayet Ulusal Eğitim Şube Müdürü'nün okul bahçesine alınarak çocuğuyla görüştürüldüğünü argüman edildi, duruma veliler reaksiyon gösterdi. Valilik bahse ait inceleme başlattı. Bilecik Murat Hüdavendigar Ortaokulu'nda Liselere Geçiş...
Cevaplar
0
Görüntüleme
41
LGS sınavı sonuçlarına nasıl bakılır? Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamında 6 Haziran'da yapılan merkezî sınavın sonuçları açıklandı. Adaylar, sınav sonuçlarını "meb.gov.tr" adresinden öğrenebilecek. 8 sınıf sınav sonuçları nereden bakılır? LGS SONUÇLARI NEREDEN ÖĞRENİLİR? Adaylar LGS...
Cevaplar
0
Görüntüleme
126
858,543Konular
981,902Mesajlar
32,559Kullanıcılar
fleksss_Son üye
Üst Alt