Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Liselere Kayıtlar Bugun Başlıyor

Liselere Kayıtlar Bugun Başlıyor
0
149

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
h 3Liselere Kayıtlar Başlıyor 13 Ağustos

Lise Kayıtları Bugun Başlıyor 13 Ağustos 2019

Sınavsız oğrenci alan ortaoğretim kurumlarının 9 sınıflarına yeni oğrenci kayıtları bugun başlıyorOkulların komisyonlarca belirlenen kontenjanlarına eokul sistemi uzerinden ulaşılabilecek Oğrenci aday kayıtları genel lise ve meslek lisesi mudurluklerince 1331 Ağustos tarihleri arasında yapılacak

Okul mudurleri kendilerine başvuran oğrencilerin kimlik, adres bilgilerini eokul sisteminden TC Kimlik Numarası ve ilkoğretim oğrenci numarasıyla girerek kontrol edecekGenel liselere aday kayıtlarında bolge ve ikametgah esas alınacak Genel liseye kayıt olacak adayın ikameti, Oğrenci Yerleştirme Komisyonlarınca belirlenmiş okulun bolgesi sınırları icerisinde ise kaydı yapılacak

Kesin kayıtlar 714 Eylul tarihleri arasında

Meslek liselerine yerleştirmede ilkoğretim kurumu son 5 yıllık yılsonu başarı puanlarının ortalaması, eşitlik halinde ise tercih onceliği, yine de eşitlik halinde yaşı kucuk olan adaya oncelik verilmek suretiyle yapılacak Elektronik ortamda yapılacak kayıtlar 31 Ağustos 'a kadar alınabilecek

Kaynak:trthabercom

Similar threads

h 3Liselere Evraklar Başlıyor 13 Ağustos h Lise Kayıtları Bugün Başlıyor 13 Ağustos 2019 Sınavsız öğrenci bölge ortaöğretim kurumlarının 9 sınıflarına yeni öğrenci kayıtları bugün başlıyorOkulların komisyonlarca belirlenen kontenjanlarına eokul sistemi üzerinden ulaşılabilecek Öğrenci...
Cevaplar
0
Görüntüleme
69
imagesgenelvemesleklisesikayittarihleri5af9a6d32c1ba Genel ve Meslek Lisesi Kayıtları 1331 Ağustos Tarihleri Arasında Yapılacak Milli Eğitim Bakanı Omer Dincer, okul kayıt bolgesinin ve oğrenci kontenjan tespitlerinin daha sağlıklı yapılabilmesi icin bir genelge yayımladı Bu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
96
imagesliseleredeekayitsistemigeliyor5af9a75856213 Sınavsız oğrenci alan liselere yeni oğrenci kayıtları da ilkokullar gibi ekayıt sistemiyle elektronik ortamda yapılacakGenel liselere aday kayıtlarında bolge ve ikametgah adresi esas alınacak Oğrenci ve velilerden kayıt sırasında hicbir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
81
Genel lise ve meslek liselerin evraklar 3 ağustostan itibaren başlıyorÖğrenci ve velilerin,mektep müdürlüklerine başvurması gerekiyor Sınavsız öğrenci alan genel liseler ile meslek liselerine elektronik ortamda ''namzet'' kayıtları başladı Liselere aday kayıt süresi 28 Ağustosta sona erecek...
Cevaplar
0
Görüntüleme
89
images9siniflaraekayitbasladi5b14c33b79ab7 Sınavsız oğrenci alan ortaoğretim kurumlarının 9 sınıflarına yeni oğrenci kayıtları başladı Ekayıt sistemi ile elektronik ortamda yapılacak kayıtlar 31 Ağustos'ta sona erecek Genel liselere aday kayıtlarında bolge ve ikametgah adresi esas...
Cevaplar
0
Görüntüleme
150
858,496Konular
981,848Mesajlar
29,894Kullanıcılar
Üst Alt