Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Liselerin Değişen Haftalık Ders Çizelgesi

Liselerin Değişen Haftalık Ders Çizelgesi
0
155

nicebayan

FD Üye
Etkileşim
2
Web sitesi
nicebayan.com
F-D Coin
95
Ortaöğretim Kurumları Haftalık Ders Çizelgelerinde Yapılan Değişikliklere İlişkin Kurul Kararı yayımlandı

Ortaöğretim Kurumları Haftalık Ders Çizelgelerinde Yapılan Şansın Dönmesi ve İlişkin Komite Kararı şöyle

TC
MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI

Talim ve Terbiye Kurulu Başkanlığı

SAYI: 124 TARİH: 14082019 KONU: Millî Eğitim Bakanlığı Ortaöğretim Kurumları

ÖNCEKİ KARARIN Haftalık Ders Çizelgelerinde Değişim Yapılması
SAYI: 76 TARİH: 20072010

Ortaöğretim Genel Müdürlüğünün 3007201919150, Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğünün 010820196073, Din Öğretimi Genel Müdürlüğünün 030820191699 tarih ve sayılı yazıları üstüne Kurulumuzda görüşülen Genel Lise, Anadolu Lisesi, Hazırlık Sınıfı Yer Alan Anadolu Lisesi, Fen Lisesi, Sosyal Bilimler Lisesi, Güzel Sanatlar ve Spor Lisesi, Anadolu Hoca Lisesi, Iş Lisesi, Anadolu Iş Lisesi, Teknik Lise, Anadolu Teknik Lisesi, Sağlık Durumu Meslek Lisesi ve Anadolu Sağlık Durumu Meslek Lisesi haftalık ders çizelgelerinin 9 sınıfına ait seçmeli ya da diğer seçmeli ders saati sayıları ile 2 grup seçmeli dersler listesinde, 20192019 Öğretim Yılından itibaren uygulanmak üzere ekli örneğine tarafından değişim yapılması kararlaştırıldı
Ömer DİNÇER
Millî Eğitim Bakanı

*

Similar threads

Ulusal Eğitim Bakanlığı bir takım özel öğretim kurumlarının haftalık ders çizelgelerini değiştirdiBuna göre, özel Fransız liselerinde, Özel Alman Lisesi, Özel Amerikan Robert Lisesi, Özel Üsküdar Amerikan Lisesi, Özel İzmir Amerikan Koleji ile Özel Tarsus Amerikan Koleji'nin haftalık ders...
Cevaplar
0
Görüntüleme
106
imagesliselerindegisenhaftalikderscizelgesi5b14c3bb0be97 Ortaoğretim Kurumları Haftalık Ders Cizelgelerinde Yapılan Değişikliklere İlişkin Kurul Kararı yayımlandı Ortaoğretim Kurumları Haftalık Ders Cizelgelerinde Yapılan Değişiklikler ve İlişkin Kurul Kararı şoyle TC MİLLÎ EĞİTİM...
Cevaplar
0
Görüntüleme
170
2019 sınavsız geçiş hakkı kalktı mı Mesleki ve teknik ortaöğretim kurumlarından meslek yüksekokullarına sınavsız geçiş (MSG), öğretim yılı sonunda sınavsız olarak önce genel yerleştirme, daha sonra ilave koyma edinmek üzere iki kere uygulanacaktır Genel yerleştirmede sadece meslek...
Cevaplar
0
Görüntüleme
122
iş liseleri sınavsız geçiş 2019 2019 ÖSYM Sınavsız Geçiş 2019 Mesleki ve teknik ortaöğretim kurumlarından iş yüksekokullarına sınavsız geçiş (MSG), öğretim yılı sonunda sınavsız olarak önce genel yatırma, sonra ilave atama olmak üzere iki kez uygulanacaktır Genel yerleştirmede sadece meslek...
Cevaplar
0
Görüntüleme
106
Sınavsız geçiş nedir, sınavsız geçiş şartları, kimler sınavsız geçiş hakkından yararlanabilir 4702 sayılı Kanun gereğince mesleki ve teknik ortaöğretim kurumlarından mezun olacaklarınolanların istedikleri taktirde, bitirdikleri programın devamı özelliğinde veya buna en yakın programların...
Cevaplar
0
Görüntüleme
86
858,505Konular
982,839Mesajlar
33,078Kullanıcılar
uguroguz1Son üye
Üst Alt