Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Liseye geçtim güzel bir kız var

Liseye geçtim güzel bir kız var
0
168

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Merhaba öncelikle herkese kolay gelsin
Ben bu sene yeni liseye geçtim sınıfta bir kız var off aşırı güzel ya pek böyle yok mankenler falan vız kazanç tırıs gider yani
Fakat 3günün bitmesine rağmen daha ismini bile soramadım İsmini biliyorum lakin ona sormadım işte Hiç konuşmadım yani
Lütfen önerge yapın ne yapmalıyım

Similar threads

başta kendimden bahsedeyim kumral saçlı yeşil gözlü minyon tipli şirin ve yakışıklı biriyim kızlarla felan çok gizli konuşuyorum hiçbir sıkıntım değil espri anlayışım felan ortama neşe katarım kısaca yakışıklıyım lakin kız değil bende mi sorun var anlamadım liseye geçtim kız kıtlığı yaşıyorum...
Cevaplar
0
Görüntüleme
136
Evet en baştan kızı ilk gördüğüm andan başlayayım yazmaya Birincil görüşte aşk denir ya işte o bu olsa gerek Kızı liseye başladığım ikinci ya da üçüncü gün serviste gördüğüm lahza tutuldum Beni benden aldı Ilk kez aşkı yaşıyordum belki de O günden sonradan kızı araştırmaya başladım ve şansıma...
Cevaplar
0
Görüntüleme
119
Selam arkadaşlar Endüstri mühendisliği öğrencisiyim 4üncü senem fakat okulum uzadığı için daha aşağı sınıflarla derslere giriyorum Bu sınıfta bir kız var , dönemin başından beri gözümü alamıyorum pek sade öyle gürültüsüz, böylece küçücük tefecik Görseniz nasıl güzel Geçiyor köşede dersi dinliyor...
Cevaplar
0
Görüntüleme
80
Merhaba arkdaşlar ben liseye gidiyorum Hemen Anlatacaklarım birazcık uzun Benim ilk dönemden tanıştığım bie erkek kankam vardı Bu erkek kankamında 14 takvim bi arkdaşı olan kız kankası vardışimdi bzim kızla evlerimiz fazla yakın erkek kankamda bu arada bizim yoldan geliyor yani hepbareber...
Cevaplar
0
Görüntüleme
193
fazla hoş , samimi ve ilgiye yoksul sözlük ortamından tanıştım kendisiyle başlarda dalga geçme delirtme tekniğimi göstermek amaçlı kurban olarak seçtim kendisini benim profilimde kendi reel resmimi kullanıyorum arada böyle tipimle dalga geçen tipler ırk falan derken bunun öfkesini o kişiden...
Cevaplar
0
Görüntüleme
81
858,496Konular
981,692Mesajlar
29,769Kullanıcılar
GuidingSon üye
Üst Alt