Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

LİV TYLER' röpörtajı

LİV TYLER' röpörtajı
0
47

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
LİV TYLER' röpörtajı liv tyler röportaj AŞKTA KAYBETMEYİ TERCIH EDERİM! Avrupalı sanatçıların film aktirislerinin kişiliklerine, ağırbaşlılıklarına hayran kalmışımdır Benimde ismini birincil yüzüklerin efendisi serisinde duyduğum ve oyunculuğunu beğendiğim liv tyler ile neşeli bir röpörtaj olmuş arkadaşlarım 1548620422 1548620422 livtylerroportaji5c4e128a3e510livtylerroportaji5c4e128a3e510 http:wwwgeccecomserviceMakeThumbaspx?Image webimageshaberliv13kasim&w 415&Alt webimageshaberhaberlrg BEŞ YIL BAŞTAN BAŞA MUTLU BİR EVLILIK SÜRDÜRDÜĞÜ MÜZİSYEN ROYSTON LANGDON’DAN GEÇTİĞİMİZ AYLARDA BOŞANAN LİV TYLER, BEKAR BİR ANNE VE BİR FİLM YILDIZI OLMANIN SIRLARINI EVE DERGİSİNE ANLATTI TEK ÇOCUKLU VE DINÇ BİR KADINIM Hayatta öğrendiğiniz en önemli şey nedir? Bir at gibiyim, her gün koşuya çıkmam, çalışmam gerekiyor Hayatımda yaptığım her iş için çalışmayı seviyorum Bir kadın, bir aktris ve bir anne olarak her gün yeni bir şey başarılı olmak istiyorum Başınıza gelen en iyi şey nedir peki? Kariyerim her tarafinda başıma böylece güzel şeyler geldi fakat lakin hiçbiri Milo gibi değildi Bekar bir anne olarak geleceğe nasıl bakıyorsunuz? Şu lahza bütün dikkatimi özel hayatıma verdim; oğlum için çok iyi bir anne olmaya çalışıyorum Tek çocuklu ve kuvvetli bir kadınım Bu işin altından kalkabilirim The Incredible Hulk ve 'The Strangers' ile bitmiş sinemaya döndünüz, fakat biz en fazla ara verdiğiniz iki senenin nasıl geçtiğini merak ediyoruz Benim için bir değişiklik yuva kurma dönemiydi ve her dakikasından büyük keyif aldım 14 yaşından beri hiç ara vermeden çalışıyordum Kendime ait o iki sene belki de bu yüzden fazla önemliydi Hamileliğim ve Milo’nun doğumu sevinç içinde geçti ara vermek ve yalnızca anneliğe konsantre yapabilmek yani Annelik şok etkisi yarattı mı? Kimsenin anneliğe tam anlamıyla hazırlanabileceğini sanmıyorum Roy ve ben birincil köpeğimiz Neal’i aldık Milo doğana kadar Neal yerine koyma çocuk görevi fark etti Birisi bize her anlamda bağımlı olduğunda ne hissedeceğimizi bilmek istedik Duyduğumuza göre Roy, Milo’nun gazını dışında tutmak konusunda fazla başarılıymış Roy’un bu konuda müthiş bir yeteneği olduğu içten O gerçekten inanılmaz bir baba Her Tarafta setlere döndünüz Iş ve aile arasındaki dengeyi nasıl kuruyorsunuz? id Milo sete benimle birlikte geliyor Onunla muhtemel olduğunca fazla zaman geçirmeye çalışıyorum Şanslıyım ancak Milo, cool bir ufak adam! Odasında kendi kendine kalmaktan şikayetçi değil Bana gereklilik duyduğunda yanına olacağımı biliyor Başınızdan geçen ayrılık, anne ve babanızın ilişkisini daha iyi anlamanızı sağladı mı? Onlarla daha iyi empati kurabiliyorum, bu bir gerçek Çocukken ayrılığın niçin ve nasıl olabileceğini anlayamıyordum Şu an tüm bunlar pek de önemli yok Manâlı olan benim ailemle nasıl bir ilişki içinde olduğum Çocuğunuz olduktan daha sonra çok değiştiniz mi? Keza de nasıl! Doğrusu bu konuda kafam azıcık karmakarışık Anne olduğum için mi değiştim yahut bundan böyle bir bayan olduğum için mi? Çocukken çalışmaya başladım Her şey o kadar çabuk oldu ancak! 'Büyüdüğüm vakit bir aktris elde etmek istiyorum' dedim ve pat diye aktris oldum ama hemen şimdi büyümemiştim 31 yaşıma bastığım bir senede benim için fazla şey değişti Bunun anne olmakla çok ilgisi var natürel Kendimin farkına varıyorum, kendimi keşfediyorum CÜMBÜR CEMAAT BANA BAKARKEN BAYILACAK GİBİ OLUYORUM Bitmiş aşık olma ihtimali hakkında neler düşünüyorsunuz? Kendi kendime diyorum fakat, 'Belki de bu sefer kendimi ve kalbimi daha iyi korumalıyım' Lakin tabii ancak yapamıyorum Her şeyimi ortaya koyarak yaşamayı, üzüntü ve kaybı tüm keskinliğiyle hissetmeyi, hiç yaşamamış olmaya tercih ederim Toplum içinde çok gergin olduğunuz dürüst mu? Evet Fantastik bir sahne korkum var! Hemen Hemen bayıldığım anlar oldu 'Armageddon'ın Cannes’daki basın konferansında yüzüm bembeyaz oldu, ayakta duramadım Hatta Ben, (Affleck) 'Orada öleceksin sandım' demişti Kırmızı halıda dehşete düşüyor olmalısınız o vakit Arabadan indiğimde dizlerim titremeye başlıyor o kadar kafanın bir anda dönüp size bakması dehşet! 'Onları etkilemek zorundayım, takılıp düşmesem bari' gibi görüşler geçiyor kafamdan Olağanüstü görünüyorsunuz Kendinize nasıl bakıyorsunuz? Değişmez bir rutinim var, anneannem ve annemden geçen Yatmadan önce yüzümü mutlaka temizliyorum, nemlendiriyorum ve diş ipi kullanıyorum Bundan Böyle özel bakımlar da yapmaya başladım Maskeler, kremler, balsamlar Bir kimyager gibiyim! Aralıksız cılız kalma ve formda olma baskısıyla ilgili neler düşünüyorsunuz? Ergenliğim sırasında tombul bir kızdım, perma yaptırmıştım, tel takıyordum Hayattan keyif almanın en önemli şey olduğunu anlayana dek sayısız perhiz denedim Tabii ancak ben de defalarca ince kalabilmek isterim fakat üretim buna müsait değil Hamileliğim esnasında Moby Dick gibi olmuştum O kiloları nasıl verdiniz? Doğumdan hemen sonradan değil, çünkü süt veriyordum Los Angeles’a iş görüşmeleri için gitmeden önce adeta 10 kilo vermem gerekiyordu ve fazla az zamanım vardı Mucize yaratan bir diyet yok bence Her gün spor yaptım  

858,478Konular
981,307Mesajlar
29,567Kullanıcılar
Üst Alt