Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Liverpool Takımının Oyuncusu Georginio Wijnaldum Huddersfield Town Maçında Oynayabilir

Liverpool Takımının Oyuncusu Georginio Wijnaldum Huddersfield Town Maçında Oynayabilir

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Liverpool takımında yaşadığı sakatlıktan ötürü bir süredir forma şansı bulamayan Georginio Wijnaldum takımdaki yerini almaya hazırlanıyor Georginio Gregion Emile Wijnaldum veya özetle Georginio Wijnaldum, Hollandalı futbolcudur Premier League takımlarından Liverpool'da forma giyen başarılı orta saha oyuncusu yaşadığı sakatlıktan ötürü takıma bir türlü adapte olamamıştı Antrenman sırasında ekip arkadaşı ile kötü bir şekilde çarpışan Wijnaldum sakatlanmış ve bir takım maçları kaçırmıştı*Georginio Wijnaldum, Liverpool takımının devlete ait internet sitesine yaptığı röportajda sakatlığı hakkında kayda değer bilgiler verdi
Georginio Wijnaldum yaptığı röportajda; Maçtan önce antrenman yaparken bir tekme yedim ve o tekme benim sakatlanmama neden oldu Hala bazı acılarım devam ediyor ancak gelecek maçta takımdaki yerimi alıp sahada ter dökmek istiyorum Kendimi fit bir şekilde Huddersfield maçına hazırladığımı düşünüyorumdiye konuştu
26 yaşındaki Hollandalı orta saha oyuncusu*Georginio Wijnaldum antrenman yaptığı sırada tecrübeli savunma oyuncusu James Milner'ın tekme darbesi ile sakatlanmıştı
*
kaynak: eurosportcom

858,559Konular
982,172Mesajlar
32,826Kullanıcılar
Cbastian27XDSon üye
Üst Alt