Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Logitech G300S Macro Kuramama Sorunu

Logitech G300S Macro Kuramama Sorunu
0
140

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Arkadaşlar dün aldım mouse'u Driverını indirdim , 50 tane video izledim , tek tek yapıyorum her şeyi Çoklu tuştan 7 ve 8 ' e macro kuracağım gecikme ekliyorum , hızını ayarlıyorum , geçiş yap ve basılı iken ikisinide deniyorum , sonra kaydet diyip varsayılan olarak ayarlıyorum profili Arayüz de macro var gözüküyor fakat basınca çalışmıyor ayarladığım macro , bir oyunda çalıştırmak için profil oluşturup deniyorum oyunu seçiyorum yine olmuyor , normalde kullanmak için deniyorum yine olmuyor

Neyi eksik yapıyorum ? Kendi atadıkları ileri geri macro tuşları çalışıyor , fakat benim ayarladığımı çalıştıramadım Mouse kesinlikle bozuk değil dün aldım , bozuk olsa diğer tuşlar çalışmaz çözümü nedir bunun ?