Oyuncu kulaklıklarında benim dikkat ettiğim en değerli ögelerin başında konfor geliyor. Teknik özellikleri ve ses kalitesi tabi ki çok değerli fakat saatlerce oynadığınız oyunlarda, iş konumunda ya da hülasa günün en az 2-3 saatini bilgisayar başında geçiriyorsanız konforlu bir kulaklığa gereksiniminiz var demektir. Başınıza tam olarak oturmayan ya da kısa bir mühlet tasarruf sonrasında başınızı ağrıtan, rahatsızlık veren bir kulaklık ne kadar özelliğe sahip olursa olsun dikkatinizi çekmeyecektir.
İşte Logitech G933'ün sevdiğim özelliklerinin başında, sahip olduğu ergonomik yapı ve rahatlığı geliyor. Kulaklığa birinci baktığınızda "bu benim başımı ağrıtır" diyorsunuz fakat uzun vadeli tasarruflarda dahi rahatsız olacağınız bir deneyim sunmuyor. Büyük yapısına karşın kulaklığın son nokta konforlu olduğunu söyleyebilirim. Bu durumun en büyük nedeni tabi ki kulaklığın uzun periyodik oyun deneyimleri için tasarlanmış olması.
Yalıtım mealinde dış sesleri başarılı bir halde izole eden Logitech G933, kulağınıza basınç uygulamayan bir ergonomi ile üretilmiş. Askı kısmındaki sünger başınızı yormuyor. Dahası kulağınıza denk gelen sünger kısmı tıpkı yapıda ve yumuşak olduğu kadar dayanıklı bir bir dizayna sahip. Terleme yapmayan bu sünger kısmını kirlendiğinde çıkarıp temizlemenize müsaade verilmiş.
Siyah rengin hakim olduğu kulaklığın umumi hatları oval bir yapıda. Kulaklığın üst kısmı ile birlikte pil ve alıcı yuvasının bulunduğu kapaklar ince çizgiler ile hareketlendirilmiş. Bu kapaklar mıknatıslı olduğundan alanına çok rahat bir biçimde oturuyor. Kulak kısımlarının art tarafındaki şeritler ve tekrar her iki yandaki G simgesi ile kulaklık ışıklandırmaları sağlanmış. Kulaklığın makara kısmı epey geniş tutulmuş ve bu sayede başınıza oturacak bir halde ayarlayabiliyorsunuz. Başkaca kulaklık kısımları içe yanlışsız 90, dışa yanlışsız ise 10 noktalık bir açı ile döndürülebiliyor.
Sol kısımda bulunan mikrofonu kapattığınızda ekstra bir çıkıntı sağlamıyor. Bu nedenle tasarım manasında kulaklığın o şık yapısı korunmuş. Tekrar sol art tarafta açma kapama, 3 adet profil ve sessize alma tuşları bulunuyor. Bu tuşların acilen altındaki ufak makaradan ise ses seviyesini azaltıp yükseltebiliyorsunuz.