iltasyazilim
FD Üye
Loğlazlı Pilav (Gaziantep) Tarifi İçin Malzemeler
*1 su bardağı loğlaz
*15 su bardağı kadar bulgur
*1 yemek kaşığı salça (karışık)
*1 tane soğan
*Tuz
*Kırmızı biber
*Karabiber
*Biraz sıvı yağ
Loğlazlı Pilav (Gaziantep) Tarifi Yapılışı
1
*İlk loğlazı iyicene üstünü geçecek kadar suyla yumuşayıncaya kadar pişirin
*Sonra loğlaz pişince içine bulgurunu ekleyin
*Salçasını tuzunu biberini ekleyerek
*Suyunu çekene kadar pişirin
*Suyunu çeken pilavın üstüne bir tavada soğanı iyicene kavurup dökün
*Bir kere karıştırın
*Çok lezzetlidir Afiyet olsun
*1 su bardağı loğlaz
*15 su bardağı kadar bulgur
*1 yemek kaşığı salça (karışık)
*1 tane soğan
*Tuz
*Kırmızı biber
*Karabiber
*Biraz sıvı yağ
Loğlazlı Pilav (Gaziantep) Tarifi Yapılışı
1
*İlk loğlazı iyicene üstünü geçecek kadar suyla yumuşayıncaya kadar pişirin
*Sonra loğlaz pişince içine bulgurunu ekleyin
*Salçasını tuzunu biberini ekleyerek
*Suyunu çekene kadar pişirin
*Suyunu çeken pilavın üstüne bir tavada soğanı iyicene kavurup dökün
*Bir kere karıştırın
*Çok lezzetlidir Afiyet olsun