Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Lokanta Usulü Pratik Acılı Ezme

Lokanta Usulü Pratik Acılı Ezme
0
112

iltasyazilim

FD Üye
Katılım
Ara 25, 2016
Mesajlar
0
Etkileşim
17
Puan
38
Yaş
36
F-D Coin
58
Lokanta Usulü Pratik Acılı Ezme Tarifi İçin Malzemeler

*1 büyük boy soğan
*2 diş sarımsak
*5 tane domates
*3 tane sivri biber (acı olabilir)
*1 tane kapya biber (salçalık kırmızı)
*Tuz
*4 çay kaşığı pulbiber
*1 çay kaşığı karabiber
*Yarım çay kaşığı kimyon
*1 çay bardağı zeytinyağı
*2 yemek kaşığı nar ekşisi
*Yarım demet maydanoz
*1 yemek kaşığı domates salçası
*1 yemek kaşığı biber salçası

Lokanta Usulü Pratik Acılı Ezme Tarifi Yapılışı Soğan ve sarımsağı robottan geçirip suyunu sıkıp bir kaba alın
Domateslerin kabuklarını soyup robota atın, biberleri de saplarından ve içindeki tohumlarından ayıklayıp robota atın, maydanozları da ilave edip çekin Soğanın olduğu kaba alın Baharatları, tuzu, salçayı ve yağı da ilave edip karıştırıp servis yapın
Not: Buzdolabında muhafaza edin
 
858,497Konular
981,903Mesajlar
29,928Kullanıcılar
tjay78Son üye
Üst Alt