Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Lokum Sac Kavurma

Lokum Sac Kavurma
0
110

iltasyazilim

FD Üye
Katılım
Ara 25, 2016
Mesajlar
0
Etkileşim
17
Puan
38
Yaş
36
F-D Coin
58
Lokum Sac Kavurma Tarifi İçin Malzemeler

1 kilo dana kuşbaşı (kuzu da olabilir ) 2 iri domates 2 adet soğan 4 adet çarliston biber 2 adet sivri biber Kara biber Pul biber Tuz Kaç Kişilik: 46
Hazırlama: 10dk
Pişirme: 30dk

Lokum Sac Kavurma Tarifi Yapılışı

Lokum kıvamıyla harika bir tarif Üstelik saatlerce beklemeden yarım saate hazır
Etimizi kuşbaşı doğrayıp, Düdüklüde yarım saat pişirelim ( dananın kendi yağıyla kavurup 1 çay bardağı su ile pişirelim) Dilerseniz kavurma gibi sade yiyebilirsiniz Dilerseniz sac kavurma yapabilirsiniz Ben her ikisini de yaptım Etler Düdüklüde pişerken, soğan, biber ve domatesleri küp küp doğrayalım Pişen etler sac tavamıza alalım 2 yemek kaşığı sıvı yağ ekleyelim 5 dk kavurup üzerine soğan ve biberleri ekleyelim Biber ve soğanlar ölmeye başlayınca doğranmış domatesler eklenip ağzı kapalı 5 dk pişirelim Suyunu çekince baharatlar eklenip sıcak servis edelim Afiyet şifa olsun Cümleten Hayırlı bereketli Bayramlar Diliyorum Sevgilerimle Allah’a emanet olun
 
858,497Konular
981,933Mesajlar
29,944Kullanıcılar
coldsteez2Son üye
Üst Alt