Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Lonca simgeleri gozukmuyor yardım

Lonca simgeleri gozukmuyor yardım
0
66

Similar threads

Her yere baktım lakin sorunum çözülmediLonca simgeleri gözükmüyor niçin acaba bu konuda bana takviye edermisiniz arkadaşlar *
Cevaplar
0
Görüntüleme
445
arkadaşlar birden masaustu simgelerim kayboldu ekran şuan simsiyah hicbir simge yok nasıl duzeltebilirim Cevap: masaustum kayboldu masaustu simgeleri gitti Bilgisayarınızı actığınızda simgelerin hepsinin ya da bazılarının yok olması gibi bir suprizle karşılaştıysanız Masaustunde sağ...
Cevaplar
0
Görüntüleme
113
arkadaşlar ati x1300 pro pcı express ekran kartı aldım fakat ekranımda kırmızı beyaz şeklinde monitörümün enine doğru çizgiler çıkıo ara sıra! bu windows u açaerken ilk masaüstü simgeleri gelirken ve ekran kartının ayar merkezini açmaya çalışıtığımda yapıo oyunlarda hiç böle bi problemim yok...
Cevaplar
0
Görüntüleme
98
Yunan tanrı ve tanrıçaları,yunan tanrıları ve özellikleri,yunan tanrılarının isimleri,yunan tanrıçaları,Zeus, Hera, Hades, Yunan mitolojisi, Yunan tanrıları, tanrıçaları ve kahramanları hakkındaki hikayelerden oluşan sözlü edebiyatla yaratılmış ve yaygınlaşmış bir mitolojidir Günümüzde bu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
195
Öncelikle herkese iyi günler arkadaşlarBenim ufak bir sorunum var ve sizden yardım istiyorumŞimdi ben ekran kartı alacağım ama işletim sistemime nasıl uyacağını anlamak istiyorum ama bilmiyorum bana yardım edermisiniz arkadaşlar sistemim bu İşletim Sistemi:Microsoft Windows XP Proffesional...
Cevaplar
0
Görüntüleme
88
858,505Konular
982,608Mesajlar
33,036Kullanıcılar
TorquuSon üye
Üst Alt