Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Lor Dolaması Tarifi Resimli

Lor Dolaması Tarifi Resimli

iltasyazilim

FD Üye
Katılım
Ara 25, 2016
Mesajlar
0
Etkileşim
17
Puan
38
Yaş
36
F-D Coin
58
Lor Dolması nasıl yapılır
Lor Dolaması yapılışı

2 kadeh bulgur
500 gram çökelek (lor)
Yeteri değin evelik veya pazı yaprağı
2 adet soğan,
Tuz
2 kaşık margarin
Eksik süt kaymağı



Soğanları ince ince kıyın ve yağda pembeleşinceye değin kavurun Diğer tarafta bulguru pilav gibi pişirin Kavrulan soğanlara kaymak, bulgur ve lor ek edin Daha Sonra en ince ayrıntısına kadar karıştırın ve pazı yapraklarını dolma gibi sarıp tepsiye tek kat dizin Fırına verip biraz üzerleri kızarmaya yakın çıkarın Tereyağını kızdırıp üzerine dökün ve sarımsaklı yoğurtla yiyin *
 
858,477Konular
981,295Mesajlar
29,562Kullanıcılar
omaromarcanSon üye
Üst Alt