Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Lor Peynirli Sağlıklı Yaşam Kahvaltısı

Lor Peynirli Sağlıklı Yaşam Kahvaltısı

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Lor Peynirli Sağlıklı Yaşam Kahvaltısı Tarifi İçin Malzemeler

*3 yemek kaşığı lor peyniri
*1 adet kırmızı biber
*5 dal dereotu
*5 dal maydanoz
*1 tatlı kaşığı öğütülmemiş keten tohumu
*1 tatlı kaşığı çörek otu
*3 adet çeri domates
*4 adet zeytin
*1 adet salatalık

Lor Peynirli Sağlıklı Yaşam Kahvaltısı Tarifi Yapılışı Biz lor peynirini yağsız tuzsuz bir besin olarak biliyoruz, tam da bu sebeple o kadar uyumlu bir besin kaynağı ki neyin yanına koysan yakışıyor Şimdi geçelim tarifimize 3 yemek kaşığı lor peynirin üzerine 1 tatlı kaşığı öğütülmemiş keten tohumunu ilave ediyoruz (tüm besin kaynağını alabilmek için öğütülmemiş tercih ediyorum ,zira öğütülmüş olanı hemen tüketilmeli, evimde onu öğütebilecek bir aletim olmadığı için öğütülmemisi candır deyip sorumluluğu midenin üzerine atıyorum), üzerine de çörek otunu koyup bir kaşık yardımı ile muhteşem üçlüyü güzelce karıştırıyorum ,kırmızı biberimizi halka halka doğradıktan sonra geliyoruz, dereotu ile maydanoza genelde bu küçük dekoratif bitkiciklere bıçak değdirmeyi tercih etmiyorum, zaten minicikler kesme tahtasına bütün suları akıyor ne tadı kalıyor ne kokusu elimle yapraklarını koparıp tabağa koymak daha cazip geliyor, lezzeti taçlandırmak için üzerine de çeri domateslerimi 4 parçaya ayırıp karışıma ekliyorum arzu ederseniz salatalık ve zeytini de karışıma ekleyebilirsiniz ,fakat ben ayrı yemeyi daha çok seviyorum bu ayrımın kararını verdikten sonra afiyetle yemeye başlayabilirsiniz

858,496Konular
981,879Mesajlar
29,918Kullanıcılar
gorkemnocSon üye
Üst Alt