Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

LOTR BFME 1 acıl yardım

LOTR BFME 1 acıl yardım

Similar threads

LoTR BfME 2 ye giriyorum normal oyun açıyorum başlıyorum oynamaya 23 dk geçiyor neyim var neyim yok hepsi patlıyor ve kaybediyorum oyunu yardım ederseniz sevinirim şimdiden tşkler!
Cevaplar
0
Görüntüleme
88
Bilgisyara dün format attım format atmadan önc oyunda hiç problem yoktu oynayabiliyordum ama dünden beri oyunun içinde grafikler cok saçma halde şöyleki cd de problem vardır belki diye düşünüp LOTR BFME 2 yükledm fakat onun menüsünde 6 tane Options çıktı nerdeyse grafikteki herşey optionsNba...
Cevaplar
0
Görüntüleme
52
arkadaşlar ben bu hatayı almıyordum elvenstar modu var arkadaşa verdim normal kurdu ilk önce oyunu sonra elvenstar modnu sonra defeated hatası alıom dedi ben sunu buldum yapmış gibi olmasın ama sunu buldum TIKLA indirdim rusçaydı arkadaş yapamadı ben yapıım dedim benmki normar çalışıodu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
74
Arkadaşlar bana lotr 2 nin multi hilesi lazım diğer hileler multide atıyor buna bir çözüm var mı veya atmayanı var mı söyler misin?
Cevaplar
0
Görüntüleme
80
İşlemci: P4 28 GHz Ram: 1 Gb Ekran Kartı: ATI Radeon 9550 X1050 Series 256 Mb Sistem: Xp Sp3 Monitör: Samsung 19 Herhalde başka bir özelliği de kalmamıştır ################################################## YAKIN GELECEKTE BİLGİSAYARIMI DEĞİŞTİRMEYİ DÜŞÜNMÜYORUM LÜTFEN KİMSE...
Cevaplar
0
Görüntüleme
64
858,496Konular
982,160Mesajlar
30,101Kullanıcılar
omerdemir1Son üye
Üst Alt