Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

LOTR BFME2 Hata

LOTR BFME2 Hata
0
154

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Selamlar, bu sabah bu efsane oyunu çok canım çekti, bir yükleyeyim dedim Açmaya çalıştığımda görseldeki hatayla karşılaşıyorum Bir türlü çözemedim, yardımlarınızı bekliyorum

Similar threads

Arkadaşlar ben bu oyunun klasöründe çok değişiklik yaptım multiplayer oynamak amacıyla ama konumuz multiplayer ile oynamak değil neyse ben şimdi bu oyunun simgesine tıkladım ama CDDVD hatası verdi ben de hemen ***** yaptım yaptım yapmasına ama yaptıktan sonra açmaya çalıştığımda mss32dll...
Cevaplar
0
Görüntüleme
106
Oyunu startbat tan çalıştırıyorumİlk gün böyle bi hata yoktuDiğer gün açmaya çalıştığımda böyle bi hata vermeye başladıBirçok bölüm geçtim save dosyasını kopyalayıp tekrar tekrar kurdum fakat hala aynı hatayı veriyorHalf Life 2 ve Half Life 2 Episode 2 de bu hatayı almıyorum Bunlar...
Cevaplar
0
Görüntüleme
65
Merhaba arkadaşlar, steam üzerinden aldığım Ryse Son of Romeoyununu açmaya çalıştığımda açamıyorum, herhangi bir tepki vermiyor hata vs açılmıyor Oyun yerel disk Dde kurulu, oyunu bir kaç defa silip tekrardan indirdim hep aynı sorun açamadım, steam üzerinden oyunun dosyalarını diskte doğruladım...
Cevaplar
0
Görüntüleme
88
yetişin arkadaşlar scarface yükledim oyun açılmıyor yardım acil eğer ***** önerirseniz linkini verin şimdiden sagol yardımlarınızı bekliyorum ya oyunu açmaya çalışıyorum ama bir türlü açılmııyor hata raporu veriyor
Cevaplar
0
Görüntüleme
81
Evet arkadaşlar oyunu yeni indirdim setup a tıkladım seçmek falan filan derken yükleme başladı ve direk karşıma bu hatayı verdi resim altta Bu sorun geliyor Çözemedim bir türlü ne yapacağım ? Yardımlarınızı bekliyorum Şimdiden Teşekkürler
Cevaplar
0
Görüntüleme
65
858,497Konular
981,928Mesajlar
29,944Kullanıcılar
coldsteez2Son üye
Üst Alt