Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

LOTR-return of the king yüklenmio??

LOTR-return of the king yüklenmio??

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
daha bugün LOTRreturn of the king oyununu aldım kurmaya başladığımda normal olarak başlıo keyi giriorum yüklenecek yeri seçiorum ama yükleme ekranı gelmio bayaa beklememe rağmen!! bi dahaki denememde görev yöneticisinden takip ettim ve ERegexe dosyasını sonlandırım yükleme ekranı geldi ancak bu seferde ERegexe bulunamıo die hata verioarkadaşda denedim yine aynı hatayı verdi

yardım ederseniz sevinirim

Similar threads

iyi geceler beyler ya benim bi sorunum war arkadaşlarla gaza geldik return of the king i oynayalım dedik game pad aldık iki tane 3kişili oynanıyorumuş bu oyun game padleri tanıttık 2 kişi oynanıo ama bilg3 game padi tanımasına ragmen oyunda kullanamıyoruz acaba bi patch yada başka bi şey bilen...
Cevaplar
0
Görüntüleme
176
arkadaşlar LORD OF THE RİNGS RETURN OF THE KİNG oyununun c r a c k ini bulabilirmisiniz çok acil
Cevaplar
0
Görüntüleme
57
The Lord Of The Rings The Return Of King bu oyunu oynarken pc kasılıyor(donukluk oluyor ) meydanlarda fazla canavar olunca böle donukluk yapıyo lütfen yardım edin sistem özelliklerim p4 işlemci gt9400 128bit ekrankartı 1 gb ram diğer oyunlarda böyle değil return of kingde yapıyor baştan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
68
LOTUS Hileler iki kişilik oyunda geçerlidir Hileleri yapmak için oyuncu isimlerinin yerine aşağıdaki şifreleri yazın: Hep kazanma Player 1 IN A BIG COUNTRY Player 2 FIELDS OF FIRE Ekstra Pistler Player 1 MONSTER Player 2 SEVENTEEN Nuclear Strike Seviye şifreleri...
Cevaplar
0
Görüntüleme
78
LOTR Return Of the King Tam Çözüm Return of the King’in oyunu da, filmi kadar çarpıcı ve güzel oldu Oyunun özelliği, sizi gerçekten oyunun içine sokup, “orada, Orta Dünya’da bayramda el öpme adeti meşhur olmasıydı hissini veriyor Ancak oyun kolay, tabi hile + trainerla Bu yazı da, bu berbat...
Cevaplar
0
Görüntüleme
234
858,496Konular
981,686Mesajlar
29,765Kullanıcılar
Üst Alt