Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

LOTR The Return Of The King oyunun kendine ait hilelerini kullanamıyorum

LOTR The Return Of The King oyunun kendine ait hilelerini kullanamıyorum

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Tüm sitelerde aradım neredeyse hep böyle yazıyor Burda LeftCtrl derken left hangi tuş oluyor 3 saattir arıyorum lütfen yardım edin

1 Göreve başlayın
2 ESC tuşu ile oyunu beklemeye Alın (pause)
3 LeftCtrl, LeftShift ve LeftAlt tuşlarının hepsini birden basılı tutun
4 Ve aşağıdaki kodları numerik pad?den (klavyenin sağındaki rakamlar) sırayla yazın:
Sağlığı düzeltir 7 7 5 5
Perfect Mode 5 9 6 4
Always Devastating 6 8 6 9
Tüm Upgrade?ler 8 9 6 7
sınırsız Missile 7 7 9 5
ölümsüzlük 7 5 7 8
Hedef belirleme (Target Indicator) Mode 9 5 8 7
Aragorn için FourHit Combo 8 7 6 9

Similar threads

Önemli Not: Aşağıdaki hileler oyunu bir kez tamamladıktan sonra çalışmaya başlıyor 1 Göreve başlayın 2 ESC tuşu ile oyunu beklemeye alın (pause) 3 LeftCtrl, LeftShift ve LeftAlt tuşlarının hepsini birden basılı tutun 4 Ve aşağıdaki kodları numerik pad'den (klavyenin sağındaki rakamlar)...
Cevaplar
0
Görüntüleme
97
Önemli Not: Aşağıdaki hileler oyunu bir kez tamamladıktan sonra çalışmaya başlıyor 1 Göreve başlayın 2 ESC tuşu ile oyunu beklemeye alın (pause) 3 LeftCtrl, LeftShift ve LeftAlt tuşlarının hepsini birden basılı tutun 4 Ve aşağıdaki kodları numerik pad den (klavyenin sağındaki rakamlar)...
Cevaplar
0
Görüntüleme
68
PC Hile Kodu Önemli Not: Aşağıdaki hileler oyunu bir kez tamamladıktan sonra çalışmaya başlıyor 1 Göreve başlayın 2 ESC tuşu ile oyunu beklemeye alın (pause) 3 LeftCtrl, LeftShift ve LeftAlt tuşlarının hepsini birden basılı tutun 4 Ve aşağıdaki kodları numerik pad'den (klavyenin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
115
Önemli Not: Aşağıdaki hileler oyunu bir kez tamamladıktan sonra çalışmaya başlıyor 1 Göreve başlayın 2 ESC tuşu ile oyunu beklemeye alın (pause) 3 LeftCtrl, LeftShift ve LeftAlt tuşlarının hepsini birden basılı tutun 4 Ve aşağıdaki kodları numerik pad'den (klavyenin sağındaki rakamlar)...
Cevaplar
0
Görüntüleme
72
Önemli Not: Aşağıdaki hileler oyunu bir kez tamamladıktan sonra çalışmaya başlıyor 1 Göreve başlayın 2 ESC tuşu ile oyunu beklemeye alın (pause) 3 LeftCtrl, LeftShift ve LeftAlt tuşlarının hepsini birden basılı tutun 4 Ve aşağıdaki kodları numerik pad den (klavyenin sağındaki rakamlar)...
Cevaplar
0
Görüntüleme
80
858,498Konular
982,055Mesajlar
30,042Kullanıcılar
SarrafffSon üye
Üst Alt