Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Lr Mage Staff Ne kullanabilriim Andream

Lr Mage Staff Ne kullanabilriim Andream
0
291

Similar threads

Candy Staff Faun Staff Candy Meteor Faun Meteor Hiç birşey basılmadan boş bir şekilde denenmiştir Lighting Mage olarak +11 Aztecten damage olarak bi fark göremedim Ve hatırlatayım +11 faun +21 elixirden iyi vuruyordu Burda arasındaki darkı denedik karşıdakş adamın rezi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
208
arkadaşlar skyrimda bu bölümü bilirsiniz arc mage olma yolunda bir görev şimdi arkadaşlar staff of magnus u buldum witerholda geldim tolfir felan dışarda bekliyolardı bir kalkan vardı onu stafla yokedip girdim orada ancano eye of magnusa büyü yapıyor bir kaç cümle konuştuktan sonra kitleniyor...
Cevaplar
0
Görüntüleme
68
Yerkürenin en büyük direkt satış şirketlerinden olan  LR Health & Beauty, tatil sonrası kente dönüşte cildinizi bakıma almak için mükemmel Racine serisini öneriyor! Gün ve gece uzunluğu cildi onaran Racine serisi, içeriğindeki Koenzim Q10 ile cildi yine yapılandırırken, içindeki güçlü yağ ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
192
evt arkadaşlar çar aynı id içindedir itemler MAGENİN İTMLERİ +1 rhebirt ron staff +1rhebirt elxr staf +6 scorching staff +1rhebirt crimson set old rubi ring 2 adet ASASIN İTMLERİ +1rhebirt dd +1rhebirt chitinset +2Rhebirt kafalık +1rhebirt exp shart +8 md +0 pp +1kekuri ring 2 adet...
Cevaplar
0
Görüntüleme
74
Stat Point nedir, stat pointler ne işe yarar, Stat Point nasıl verilir, Str : Gucunuz, Attackınızı ve Yuk taşıma kapasitenizi arttırır Hp : Canınızı, Sağlığınızı arttırır int : Mana (Mavi can)'ınızı arttırır Mp : Buyucu iseniz buyulerinizin guclenmesini sağlar Dex : Roqueler icindir ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
136
858,506Konular
983,077Mesajlar
33,114Kullanıcılar
moleqySon üye
Üst Alt