Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Lsd

Lsd
0
142

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
LSD, çavdar üzerinde oluşan bir tür küften sentezlenerek üretilen dünya üzerindeki en güçlü halüsinojen maddenin ismidir

Bu maddenin bir pirinç tanesinin yarısı kadarı bile, bir insanı kendinden geçirmesine yeter
Peki insan üzerine etkileri nedir?
Hakkında yazılanların hepsi doğru mudur?

Geçmişte kalan en iyi deneyimlerimden biri yanlışlıkla bu maddeyi kullanmamla oldu

21:50
Sert bir kahve ile vücuduma giren bu halüsinojen madde, kanıma karışması ile kendisinin geldiğini belli etti

Gözlerde parlaklık, gözbebeklerinde aşırı büyüme, kollar ve bacakları hissetmeme ve hafiflik, çok hızlı düşünme, kalpte çarpıntı vb ilk fiziksel etkileriydi

Daha önce hiç karşılaşmamış olduğum bir durum olduğu için hafif bir şaşkınlık yaşıyordum

Vücudumu hiç bir şekilde hissetmiyordum

Yatağıma uzandım

Odada baktığım her şey, duvarlar, resimler, bilgisayar, halı, ışık su gibi akıyordu

Gözlerimi kontrol edemiyordum

Bir şeye odaklandığım zaman o şey hareket edip buharlaşıyordu

Ellerime baktığım zaman derimin inceldiğini ve dokunduğum nesnelerde el kemiklerinin sesini duyabiliyordum

22:45
Mantıklı düşünebiliyordum, ama uygulamaya geldiği zaman yapamıyordum

Sigara içmek istiyordum fakat kollarımdaki hafiflik yüzünden sigarayı ağzıma götüremiyordum

Kol saatimi taktım, yine fayda etmedi
Sigarayı söndürdüm

Bu durumun ne kadar süreceğini kestiremiyordum
Tekrar yatağa uzandım

İnsan beyninin mükemmelliğine şahit oluyordum
Beynin insana nasıl oyun oynadığına

Bu durumu fırsat bilip konsantre oldum
Bad Tripten sıyrılıp kendime ;
''Bunların hepsi geçiciBir süre sonra bitecek ve yorgun düşeceksinUyuyup uyandığın zaman sadece biraz sersem olacaksınSakin ol'' diye telkinler veriyorum

Gözlerimi kapattım ve kendime ''Şu an nerede olmak isterdim?'' diye sordum

23:20
Aklıma hiç bir şey gelmedi, fakat bir parlama gördüm
Bembeyaz bir ışık

İçinde hiç bir şey yoktu
Sadece su şırıltısı ve kuş sesi duyuyordum

Gözlerimi hiç açmadım
Fakat inanılmaz mutluydum
Şu ana kadar yaşadığım en mutlu anla kıyaslayınca aslında gerçek hayatta yaşadığımız mutlulukların çok sıradan olduğunu ve tanrının neden bu gerçek mutluluğu bizden esirgediğini anlamaya çalışıyordum

Acaba tanrı insanların LSD gibi maddeleri keşfetmelerini mi bekliyordu?

01:15
Bu beyaz rüya beynimi oldukça yormuş olacakki baş ağrısı belirdi
İstemsiz olarak yavaşca gözlerimi açtım
Odadaki nesneler kaymaya devam ediyordu

01:30
Biraz kendime gelir gibi oldum
Yavaş yavaş vücuttan absorbe olmaya başlamıştı
Normale döndüğümü hissediyordum
Sağlam bir ağrı kesici ile baş ağrısını çözdüm
Çok yorgundum ve uyumak istiyordum
Gece 03:00 a doğru hafif etkiler eşliğinde uyudum

İlerleyen günlerde hiç bir anormallik yaşamadım

Peki çok geçmişte kalan bu olay neden şimdi aklıma geldi?
Çünkü, yaklaşık 3 sene önce yaşadığım bu olayı hiç bir madde kullanmadığım halde benzer halisülasyonları geçen günde yaşadım

Biraz araştırma ile LSD nin kişi kullanmasa bile ilerleyen zamanlarda aynı etkiyi yaratabiliyor olmasını teyit etmiş oldum

Benim için hayatımın en iyi deneyimi oldu ve defteri kapattım

Dipnot olarak belirtmek isterim ; Hiç bir şekilde tavsiyede bulunmuyorum, özendirmiyorumSadece paylaşmak istedimUnutulmamalı ki uyarıcı madde kullanmak bir çok ülkede olduğu gibi Türkiye Cumhuriyeti'nde de suçtur

858,478Konular
981,309Mesajlar
29,569Kullanıcılar
allytrSon üye
Üst Alt