iltasyazilim
FD Üye
benım 6 ay suren bı ılıskım vardı daha yenı bıttı lakin 6 dedıgım 180 gunun 170 gununde sabahtan aksama değin beraberdık bununla beraber karsım komsum olur kendısıılıskı suresınce facebook yuzunden kavgalar ettık zamanla kapattık facebookları sonradan o gızlı gızlı bıkac sefer actı ve ben yakaladım en son facebookunda bı mesj yakaladım yenı bırısıyle tanısma asamasındaykendaha sonra dırek ayrıldım ama dayanamadım gun ıcerısınde barısmak ıstedımkabul etmedı dırendım ve sınırler gerıldı ona faceboku arananlar kullanıo dedım ve oda bana bende aranıom o zman dedı bende cevremın genıs oldunu tezgâhtar olabılcemı soledımbu ılk darbeydı ılerleyen ıkı gun sonradan baştan aldım bunu karsıma ve barısmak ıstedım ama yıne donmedı bende tekrar tekrar yalvardım yakardım agladım zırladım lakin nafıle ylvarmamın 5 ıncı gununde arabaya aldım bunu ve yıne barısmak ıstedımı soledım fakat yıne barısmıcanı soledı ben yalvardım lakin sonuc deısmedı ve bana sen fakat bana arkadaslarını ayarlarsın dedı bende bunn uzerıne sana onlar yetmez sen cok buyuk bı kasarsın dedımsu anda koşul hala aynı ayrıyız lakin bana donmesını ıstıyorum sızce ne yapabılırım yardımlarınızı beklıyorum (1 hafta olcak son konusmayı yapalı)