iltasyazilim
FD Üye
Tanışmamz çok farklı olmuştu bi dost aracılıgyla bi muhabbetmz olmuştu o benden bi yaş küçüktü ben bi sene kaldım benzer sınıfa düştük aradan bir sene geçmişti ilk başlar umrumda bile degildi sonra birbirimeze alıştık çok içli dışlı oldukk baya bi alıştık birbirimizee hergün sabahalara kadar konuşr oldukk hiç şaşmazdı 11 den başlarık sabahleyin namazına dek lakin sevgili degildik aşkım canım bitanem gibi laflar agzımızdan beceriksiz olmazdı o beni daima kıskanrdı herkezten hiç bir kızla konuşmamı istemezdi ardından bendee kıskanydm hiç bi erkekle konusmsını istemiydm yanyana oturydk daha sonra 2 hafta falan küs aldık bidaha yanıma geldi hocaya söyleyp öğretmen yanıma alldı sonra birbirimze çok bağlandk hayaller kurmaya başladık işte büyünce evlencez karı koca muhbbetlrine girdik kolay kolay tartışma edip küsmezdk sonradan bi defa küsünce defalarca aramzda kırgınlık gbi bişey vardı o çokta kıskaçto sevgilim olsa beni okdar kıskanrdı her neyseee hayaller kurdukçaaa birbirimize dahada çok bağlandk ikimiznde aşık oldugu biri vardı bi akşam o bana sordu unuttunmu diyeee dedimki unuttum bende aynısını ona sordum oda benzer şekil unuttm dediii bende arkasndan dedim seninle yeni aşklara yelken açıcagm dedim oda dedii aç ve meslek işten geçmiş olmaz inş dedi hemde bi arkadşmla çıkıp ayrılmıştı rahat olması lazımdııı okullar bitincede burdan taşıncaklarrr akşam bana onu sordu bende dedimki çıkalım istersen kuytu elde etmek şartıyla tamamlanmış dedi ve çıktık sevgilim muhabbeti falan oldu ertesi gün konuşmaya başladk tartışma ettik bana dediki beni kendinden sogutysn bende dedim napabilirm ve ardından ayrılalm dedii yalnızca bi gün çıktık ama ayrım etmedi hiç bişeyy ayrıldıkk dediki bendeki şeyy sanaaa karşısında bi hevesss fakat ben onuu kendimden herkezten kıskancak kadar fazla sevmeye başladımmmm lakin ayrılmıştkk ve her gün moralim bozuk oluydu sonunda dedim beni hiç sevdnmii dediki ilk başlar seviyodm ama senin sevdgini bilmiydm falan derhal içimde sana karşısında hiç bişey değil dedii bana fakat bendeee dedimki ben seni herkezden çok seviyrm falan baya bi gzel laflar ettim Bana dedikii bunları daha önceden söylesydn sevebilrdm fakat sana hiç inanmdm dedi hala bağlı yana oturyz bana ççok yakın davranıyo ya ondan sogumamı istemiyoo yada bilmiyrm bugunde ağız dalaşı ettik dediki sana yakın olmacm istemiyrm işin olmasn tarzı şeyler dediii NAPMALIYILM IVEDI LÜTFEN muhabettm olsun mu umursamaz gibimi napıym benim üstüme düşmesi için beni sevmesi için napmalıyım