Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

lütfen acil yardım hanımlar

lütfen acil yardım hanımlar
0
73

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
lütfen acele yardım hanımlar iyi günler kolay gelsin yaklaşık bir ay önce sevgilimle ilişkiye girdik lakin sadece oral olarak dışarı bir boşalma oldu ama temizlendi hiç bir gebelik belirtisi değil ne göğüzleirm acıyor ne kusma ne halsizlik ne sık idrar bir göbeğim şişiyor birazcık birde adetim ayın 13de olması gerekirken 3ünde oldu aradan 25 gün geçti ve ben adet oldum gebelik riski yoktur yok mi ? bu göbek niçin şişer ?  

Similar threads

Merhaba Acaba gebelik söz konusu olabilir mi kızlar? Acele cevap lütfen Merhaba kızçelermerhabaacabahamileliksozkonusuolabilirmikizlaracilcevaplutfen5c4b5a2c88421alt Başta derdimi anlatıyorum Hemen Şimdi 3 aylık evliyim Fakat şuan kuşkusuz bebek düşünmüyoruz Çünkü maddesel yönden ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
60
anal ilişki sonrası kanamam var yardım lütfen MERHABA BEYZA HANIM ERKEK ARKADAŞIMLA IÇKI ALDIK SONRADAN ARAMIZDA BİR ŞEYLER OLDU ARKADAN İLİŞKİYE GİRDİK ERKEK ARKADAŞIM ÇOK SERT YAPTI VE CANIM YANDI DÜNDEN BERİ MAKATIMDA AŞIRI KANAMA VAR PUDRA SÜRDÜM GEÇMEDİ YARDIMCI OLURMUSUNUZ NE YAPMALIYIM...
Cevaplar
0
Görüntüleme
61
Amaç – Genç kız ve erkeklerin cinsellik ve gebelik konularında okul ve aile ortamlarında yeterli eğitimi alamamaları, doğru ve güvenilir internet bilgilendirme kaynaklarına ulaşamamaları, ömürleri boyunca devam edebilecek psiko-seksüel sorunlar geliştirmelerine, hem fizik hem de ruhsal...
Cevaplar
0
Görüntüleme
215
Hafta Hafta Bebek Gelişimi Haftalık Bebek Gelişimi Hafta Hafta Bebek Gelişimi Ilk bebeğine gebe olan meleklerimize hafta hafta bebeklerinin gelişimini takip edebilecekleri bir dosyayla karşınızdayız Bu makaleyi okuyarak bebeğinizin her hafta hangi gelişimleri geçirdiğinden farkında olan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
108
858,496Konular
982,132Mesajlar
30,087Kullanıcılar
pinklenumbSon üye
Üst Alt