iltasyazilim
FD Üye
arkadaŞlar benİm 15 yildir sÜren İlİŞkİm var kiz arkadaŞimda ben de 18 yaŞindayizsorum Şu bİrbİrİmİzİ Ölesİye Çok sevİyoruz zamaninda benİm anam ciddi dÜŞÜnmÜceksİn dİye bu İlİŞkİme ÇikiŞmiŞtikizin aİlesİ öyle İyİkİ dÜn kizin annesİ kiz arkadaŞimin moralİnİ bozuk gÖrmÜŞ birazcık tartiŞmiŞtik ve o sevgİlİn yapti dİmİ dİyerek kiz arkadaŞimin telİnİ elİnden aldi ve 2 gÜndÜr gÖrÜŞemİyoruz bİz ANCAK 1 dakİka haber alamadan yapamazdik bugÜn İŞe bİle gİdemedİm pek Çok kÖtÜyÜm bugÜn annesİnİ aradim lÜtfen telİnİ ver daha ÜzÜlÜrsek alirsin son Kısmet ver dedİm ben o Şansi sİze tanimiŞtim dedİ anasi kizini 2 dakİka bİle yanindan ayirmiyo siki aİlesİ anlicaĞinizbabasi daha anlayiŞli bugÜn babasini aradim bahar nasil dedİm nasil olcak dÜn akŞam aĞzina tek bİ lokma bİle koymadai dedİ annesİne ÇemkÜrÜp baĞirip duruyo bu sabahleyin bİle telefon kavgasi yapti dedİ bende halİmİ anlattim oĞlum aİlenden bİrİ arasin konuŞmalarina müsade verİyoruz desİn yahut İkİnİzede Fazla aciyorum ve ben kizimin senİ o kadar Fazla sevdİĞİne garantİ verebİlİrİm dİyo ben unutucaĞindan korkuyorum dİyorum korkma dedİ akŞam firsat bulursam arattiririm dedİ lakin daha aramadi ben ÖĞlan kafayi yemİŞtİm ve anam eve gelİnce durumu anlattim mutluluĞumu İstİyosan anasini ara konuŞmalarina müsade verİyorum desen herŞey tatliya baĞlancak yalvardim ben sİzİn her dedİĞİnİzİ yaptim anne bİŞkere dedİĞİmİ yap Çok sevİyorum dedİm allah dİyo peygamber demİyo konmuŞ et ama benİm aramami bekleme dedİ arayip dİyemem onu dedİ bende aramazsan zaten konuŞamiyoruz dedİm yapma bÖyle dedİm değil dedİ evden gİdİyorum gÖrceksİn dedİm Çektİm kapiyi diŞari kaÇtim eve gİtmemek ÇÖzÜm mÜ sİzce ? Aramasi İÇİn daha napmam lüzum? Eve gİtmeyİ hİÇ dÜŞÜnmÜyorum en azindan bugÜn gİtmİm belki eve dÖnmem İÇİn ara dİye dÜŞÜnÜyorum dürüst mu yapmiŞim aŞkim İÇİn herŞeyİ fakat herŞeyİ yaparim kardeŞlerİm abİlerİm ablalarim yardim edİn Şuan İnternet kafedeyİm arayan eden yok daha