Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

lütfen bakın onsuz yaşayamıyorm ve hatalı olan benim

lütfen bakın onsuz yaşayamıyorm ve hatalı olan benim

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
birazcık uzun lakin lütfen okyuyn
yaşım 20 sınıfta bi kız wardı fazla hoş ve popülerdi herkes o sana bakmaz diyordu sonunda cesaretmi toplayıp açıldım bi vakit sonra kabul etti onu öyle çok seviyordm ki ne isterse yapmaya hazırdımsevdiğim kız fazla sert mizaçlı herkesn çekindiği fakat içinde çok iyi tatlı bi kızdıhani dışarda insan korkardı onunla konuşmaya lakin bana her zmn mükemmel davrnmştızmnla oda bni fazla sevdi o kadar çk romantk bi kız değildi birazcık odun ama bn onun asi hallerinide fazla seviyodm sonradan bi gn bnm hatamdan nedeniyle bni terk etti50 gün baştan başa tek mesaj zeka atmadı ardından oturduğm halde yüzüme zeka bakmadı fazla acı çektm sonunda daayanamayıp affetmesi için çabaladm ve tekrr brştk herşey öyle güzeldi ancak eskisindende daha halden anlayan birisi olmştubni sevdiğine artk emndim ve bi sabah herşey yolundayken onu pat die bıraktmnedensiz faceden falanda sildm, sanırım elde ettiğimi anlamam bunu yaptırdıilk ilk kez saka yaptığımı sandı fakat daha sonra anladı son sözü allah seni kahretsn olsun ve o gün bugn hala ses seda yokyine yüzüme zeka bakmıyove evet çok pişmanım biliyorm bni affetmz artk affetme dilyck yüzümde yok zatn sormak istedğim acaba bnm için bi umut var mıdır? ve eden bulur derler ona yaptığım bu haksızlık bnde bi gün yaşckmıyım?
lütfen düşüncelerinizi yazın fena durumdaym

858,496Konular
981,669Mesajlar
29,742Kullanıcılar
yakshaSon üye
Üst Alt