Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

LÜtfen bana bİr ekran karti bulabİlİrmİsİnİz???

LÜtfen bana bİr ekran karti bulabİlİrmİsİnİz???

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
arkdaşlar bana 300 tl ile 400 tl arasında 3D destekli 2 gb(ayrılmış grafik belleği 1 veya 15 gb)ddr2, shaderi (tabi olacağını sanmıyorum ama 50 olabilir)ama eğer bulamazsanızda lütfen shaderi40dan yukarı olsun,64 BİT VE fanı olsun
böyle bir ekran kartı bulabilirmisiniz LÜTFEN
NOT:her siteden olabilir ama lütfen güvenilir bir site olsun

Similar threads

arkdaşlar bana 300 tl ile 400 tl arasında 3D destekli 2 gb(ayrılmış grafik belleği 1 veya 15 gb)ddr2, shaderi (tabi olacağını sanmıyorum ama 50 olabilir)ama eğer bulamazsanızda lütfen shaderi40dan yukarı olsun,64 BİT VE fanı olsun böyle bir ekran kartı bulabilirmisiniz LÜTFEN NOT:her siteden...
Cevaplar
0
Görüntüleme
76
Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız bu siteden bana 100 tl altı 2 gb,fanlı ve oyun oynamak için ve benim pc ye uyumlu bir ekran kartı bulabilirmisiniz(kullandığım ekran kartından iyi olsun lütfen) ve gene aynı siteden 4972 tl arası 4 gb ram,pc...
Cevaplar
0
Görüntüleme
117
sa arkdaşlar benim pc call of duty modern warfare 3,bf,far cry,crysis gibi oyunları nasıl oynar? a)low b)medium c)high benim pcnin özellikleri: işletim sistemi:windows 7 ultimate 32 bit (orjinal) işlemci:intel pentium(R) dual core CPU e5400 270GHz 270GHz ram:2 gb ekran kartı:shader 41,3 D...
Cevaplar
0
Görüntüleme
88
ARKDAŞLAR BENİM PC YE YENİ BİR EKRAN AKRTI ALACAĞIM BENİM PC NİN ÖZELLİKLERİ İŞLETİM SİSTEMİ WİNDOWS 7 ULTİMATE 32 BİT İşlemci Pentium(R) DualCore CPU E5400 @ 270GHz Bellek (RAM) 2,00 GB Grafikler ATI Radeon HD 4350 ddr2 Oyun grafikleri 1279 MB Toplam kullanılabilir grafik belleği...
Cevaplar
0
Görüntüleme
93
Konu açmadan önce, lütfen arama butonunu kullanın vede CTRL+F kullanarak sorunuznuza ait konuya ulaşabilrsiniz Fan sorunu Intel Pentium D cpu ısınma işlemcim(cpu kullanımı) %100 gösteriyor neden Yardim BLUETOOTH Lenova notebook ile lcd e görüntü aktaramıyorum arkadaşlar lütfen herkes...
Cevaplar
0
Görüntüleme
124
858,500Konular
982,396Mesajlar
32,981Kullanıcılar
ilkinsanSon üye
Üst Alt