Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

LÜTFEN bana YARDIM EDİN lütfennnn

LÜTFEN bana YARDIM EDİN lütfennnn

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
iyi günler kolay gelsinben öğretmnim 30 yaşındayımzamanında herşeyi doymuş batmış yaşamış biriyimuzun zamndan beride hayatıma kimseyi almamıştım edinmek istememiştimbu yıl okula 22 yaşında bir hoca geldi ücretlionla yakınlaşmam oldu2 hafat onuştuk tanıdıktan sonra çıkmaya başladıkfakat o zaten benden dha önce hoşlanmış3 gün birklikte oldukbiizm okulda bir öğretmen daha vardıonla gecen sene yemeeğe gittiğimi duyunca ayrıldı3 gün öbür kaldıksonradan barıştıkher defasında seni fazla kıskanıyorumseni seviyorumbeni bırakma diyorduçok tatlı dilli sıcakkanlı bir insanve ben onun dürüstliğünden güveninden hiç bir vakit tereddüd etmedimve hayatında birincil çıktığı insanımben bir zaman sonra gecen hafta cumartesi ablası enişttesi ve kızkadeşi ile tanştıracaktıki o süre değin her buluşmamız heyecanlı ve sevgi dolu geçiypdumutsuz yada heyecansız ggeçen bir anımız yoktutelde konuşmalar herşey doludoluydudaha sonra ablalarınla buluşacağımız gün ilk tartışmamızda ben bunun yüzne telini kapadımo da akşam gitmiyoruz beni bir daha arama dedilakin her defasında böle küçük kavga olduğunda dayanamyıp öpüp barışıyoduksonra ben çok üstüne gittimertsi gün dayanmadı barıştıklakin ben o sinirle msn ve facebook şifresini kırdımo da senin gibi birin iistemiyorum dediben 5 gün baştan başa buna ısrar ettimetmemem gerekirken ettimbeni msnde facebooktan silditellerimi engellediçok üzerine gittimher defasında evet diyeceğine iinat yaıpı hayır dediolay azıcık çirkinleştisenin sevgn gözümü kokrkuttu dediağır geldidediben yapamayacağımı sana hasar verceğim ianladım dedisonra dün hoş güzel konuştukkeşek bu dek üstüme gelmeeydinde beni bana bıraksayddınhata yaptığımı anlayıp dönerdim dediseven insan beklerdi sabrederdi dediseni özleme kusur yaptığımı anlayış şansı bile vermedin dedi banakendimden dehşet ettirmek istedim dedibeni bekle demiyorum ama ola ki olabilir dediaramız çok iyiydiihiçbir sorun yoktuben onu gözünde süperdimbana dayanamıyordufakat şu anda böle yaptısizce ne olurgeri dönme şansı varmıbeni özlermidönemk istersen gurru yapmam dönerim dedifakat kesin bişey söylyemem dedine yapmma lazımbenionu fazla seviyorumkızın herkes peşindde ilgi bakmak istemiyorama beni sevdi ben aramamam klazımken üstüne düşmemem gerekirken üstüne düştüm yasize ne yapmam lazımmve dönermi