Lütfen bana takviye edin
Selam hoş melekler benim birazcık uzun bi hikayem var sıkılmayıp okur ve bana bi tavsiye verirseniz beni çok mutlu edersiniz başlıyoruz Ben çiçeği burnunda 3 aylık evli bi bayanımEşimle herşey çok hoş başladıİkimiz de birbirimizi deliler gibi seviyorduk(ben hala da seviyorum)Ama ne olduysa eşim bana aniden olur olmadık bi sürü yalanlar söylemeye başladıKredi kartım ondaydı kullandı ben kullanmadım dediKapattırdım dedi ama şifreyi değiştirip kullanmaya devam ettiİş yerinden maaş vermediklerini söyledi (ki ben onun orda çalışıp çalışmadığından bile belli değilim) bizi bir sürü borca soktuya aslında sayabileceğim o kadar çok şey var fakat tüm bunları söylediğimde ise böyle bişey olmadığını benim uydurduğumu benim değiştiğimi filan söylüyorİnanın bunlardan sora eşimden her türlü soğudum boşanmayı düşündüm ama bunun onda bi rahatsızlık olabileceğinden şüpheleniyorum ve böyle bi durumda onu yalnız vazgeçmek istemiyorumlutfenbanayardimedin5c51896f8050balt
Frown
ne yapmam gerekiyor bana yardımcı olun nolur ve bu konuda deneyimli melekler bana zihin verebilirseniz fazla mutlu olurum herkese şimdiden fazla teşekkürler :ruyam::seker:lutfenbanayardimedin5c51896fb905cgifalt :zonked: Zonked :zonked::crysmile:lutfenbanayardimedin5c51896fbd251gifalt :help: Help :help: