Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

lütfen bi bakın arkadaşlar

lütfen bi bakın arkadaşlar
0
120

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
herkese selamun aleykum arkadaşlar benim derdim şu; geçen sene sevdiğim bir kız vardı sonradan kızda benden hoşlandı bana gülümsüyordu falan bende birazcık utangaç birisi olduğum için kıza yaklaşamadım sonra kız galiba şehir halkı dışına çıkmıştı yani kızı yeniden göremedim bütün 1 yıl sonra kızı bitmiş buldum onu halen seviyorum arkadaşlar şimdi ben bu kıza onu sevdiğimi tekrar belirlenmiş etsemmi yahut etmesemmi nasıl olur sizce lütfen bi yanıt yazın

Similar threads

Arkadaşlar bnm Gönülden alt olduğum bi takımım var fazla seviyorum Çok Fanatik Taraftarımdır Takımımın Her maçını izlerm kaybettiği zaman alevler alır beni bi gün tekrar maçını izliyorum sevgilim tak tak mesaj atıyo bizde o maçta yenildik bn kıza küfür ettm ve ayrıldım ama kızı acayip bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
301
arklat durumum karmakarışık kafam fazla dağınık lütfen yrdmcı olun ARklar durum şu bn okula yeni glmiştim işte bi kızla tanıştık bn kızla fazla konuşmuyodum sonada baya cana yakın ark olduk işte bu kıza bn 2 ay fln oluyo hoşlandığımı söledim kız bana kanky fln diodu işte kızın cvbı seni ark...
Cevaplar
0
Görüntüleme
142
arkadaşlar benim sınıftan bi kız arkadaşım var ona birincil başlarda ilgim yoktu sonradan oldu işte kıza hareketlerimle bakışlarımla anlatmaya çalıştım en sonrada çıkma önerge ettim kız dedi biliodum beni sevdiğini ama benim sevdiğim bir insan var dedi bende bu laftan sonradan yıkıldım aramız...
Cevaplar
0
Görüntüleme
106
Arkadaşlar dün facebook'a yeni fotoğraflarımı atmıştım bi kız akrabam altına açıklama attı ve onun sayfasında bnm fotoğrafım gözükmüş onun bi arkadaşı benim için çocukta tatlıymış gibisinden laflar söylemiş herneyse şimdi bnm akraba bu kızla beni tanıştıracak inşallah kızda güzel ben bu kızı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
63
Arkadaşlar merhabaBenim çok acayip olayım varFakat işin bu duruma düşmesi birazda benim sorunumBöyle anlatıyım Ben 11 sınıfta ben 2 yaş ufak(9cu sınıf) bir kızı gördüm hoşlandımZaman vakit bunun hoşuna gitmek değilde sevdiğimi anladımAma kıza söylemedimÇünki açmak üzere olduğum süre arkadaşım...
Cevaplar
0
Görüntüleme
160
858,496Konular
981,871Mesajlar
29,914Kullanıcılar
Recep imamSon üye
Üst Alt