Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Lütfen Bişeyler Yazın Fazla Kötüyüm :'(

Lütfen Bişeyler Yazın Fazla Kötüyüm :'(

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Birazcık önce sevgilimle tartışma ettik sebebi msnini açmamdıBana çok kızdı ve bende ondan özür diledimSonra da İşim var msni kapatıyorum by yazdı bende zaten her zaman işin var birazcık insan olmayı dene benim sevgimi hiç adalet etmiyosun zaten yazdımİleti atmış bana oraya gelir seni fazla kötü s*kerim adamın asabını bozma kalt*kdiyeSinirlerim fazla bozuk aralıksız ağlıyorum arkadaşları felan hep seviyo diyorlar fakat galiba hatta galiba değil kesin sevmiyo lütfen bana düşüncelerinizi yazın insan sevdiğine böyle yapar mı?

Similar threads

arkadaŞlar benİm 15 yildir sÜren İlİŞkİm var kiz arkadaŞimda ben de 18 yaŞindayizsorum Şu bİrbİrİmİzİ Ölesİye Çok sevİyoruz zamaninda benİm anam ciddi dÜŞÜnmÜceksİn dİye bu İlİŞkİme ÇikiŞmiŞtikizin aİlesİ öyle İyİkİ dÜn kizin annesİ kiz arkadaŞimin moralİnİ bozuk gÖrmÜŞ birazcık tartiŞmiŞtik ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
92
arkadaşlar ben 19 yaşında hoşlandığım kız ise 17 yaşında konuya gelicek olursak birkaç senedir tanıyorum çok tatlı bir kız daha öncede konuşmaya çalıştım fakat erkek arkadaşı olduğunu öğrendim hiç uzatmadan kapattım neyse bu bayram bunlar geldiler erkek arkadaşı bununla konuştuğum zaman bana...
Cevaplar
0
Görüntüleme
83
Merhaba arkadaşlar ben anlatmaya başlıyım umarım fazla uzun yazmıcam zaten ne yapmam gerektiği konusunda kararsızım başlıyorum: Sevdiğim kızı anlatayım Öyle zırt pırt meydana çıkan bir herif değil yoksa çok güzel bir kız sürekli çıkma teklifleri falan alıyor lakin kabul etmiyor o aşka inanıyor...
Cevaplar
0
Görüntüleme
87
Selam arkadaşlar sizlerin görüşüne ihtiyacım var elbette, LL Benim bir sevgilim var birgün ocak ayında arkadaş aracaılığı ile tanıştık ben telefon numarasını falan aldımkızdan hoşlandığımı falan belirttim çeşitli jestler yaptım birazcık uğraştırdı ama oda hoşlandıki benimle denemeyi ve beni...
Cevaplar
0
Görüntüleme
94
merhabalar arkadaşlar herkesin müşterek derdi muhakkak aşk diğer ismiyle cehennem azabı hemen kendi derdimden birazcık sizlere bahsedeceğim bundan 25 sene önce kızlara gıda gözüyle bakanlardandım ve arkadaşlarla bizim okulun karşısındaki otoparkda aralıksız takılmaya başladık...
Cevaplar
0
Görüntüleme
131
858,496Konular
981,598Mesajlar
29,701Kullanıcılar
quanexSon üye
Üst Alt