Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

lütfen denemeyin

lütfen denemeyin
0
45

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
lütfen denemeyin &quotSızı kesicin varda, Erciyes kesicin var mı? Volkswagen Passat , Kişiye Özel oynama ! Oğlum Geldin mi? Hayır, daha gelmedim! 1 , 2 , 3 HERIF! Hayır!?! 1, 2, 3 Mühendislik ! Hakan Şükür sahada sakatlanmış Kim taşımış? Hakan Taşıyan Sigaraya ayrı, içkiye ayrı paramı veriyorsun Tütün kolonyası iç Seni görür görmez gözlerim dolar, kulaklarım mark Kadın hakkı diye bir şey yokur Çünkü Hakkı erkek ismidir Ağlarsa anam ağlar gerisi playback yapar Kendim için bir şey istiyorsam namerdin Allah'ım anneme hoş bir gelin nasip et!! Aminnnnnn Yıkanan Ton'a ne denir? Washington! Geçen gün bir taksi çevirdim, hala dönüyor! Cin Ali mavi mürekkebe düşerse ne olur? Blue Jean Sen kimi kandırıyorsun, bu söylediklerine kim inanir? Kadir İnanır Kitabım evde kaldı Aaa ben kitabını evli sanıyordum! Mevlana niçin çok dönüyormuş? Çift okey gelmişte ondan Basamakta durmayın otomatik kapı çarpar, böler, karekökünü alır Seven unutmaz, eight unutur İyi ancak Italya'da doğmamışız! Niçin? Çünkü İtalyan'ca bilmiyoruz! Sizin otomobil ne malı? Alman malı! Bizimki de klimalı! Yangın dolabını açarsan ne olur? Yang kızar Adamın biri yarın ölücem demış Yarmışlar hakkaten ölmüş İnsanları niye kafasına su dökerek uyandırırlar? Çünkü suyun kaldırma kuvveti vardır Köfteyle möfte aralarında ne ayrım vardır? Biri kıymadan yapılır diğeri mıymadan Geçen gün kamyonu sürdüm, Leonardo da Vinci Fransızların nesi eksiktir? Franları natürel oysa! çok iyi göbek atan kazana ne denir? İyi oynayan kazansın! lutfendenemeyin5c56454082e29gifalt :d050: D050 :d050:lutfendenemeyin5c56454082e29gifalt :d050: D050 :d050:lutfendenemeyin5c56454082e29gifalt :d050: D050 :d050:lutfendenemeyin5c56454082e29gifalt :d050: D050 :d050:  

858,496Konular
981,848Mesajlar
29,894Kullanıcılar
Üst Alt