Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

lütfen destek! ailesi istemio :(

lütfen destek! ailesi istemio :(
0
165

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
arkadslar bni hatrlarsınızerkek arkadsımla onu cok sıkmamdan hiçbişei oluruna bırakmadm için sinirlenip daima ayrıldgımı flntmm dedik bu sefer halletik ailesi istemio zaten 1 senedir rahat çıkıodk ailesi yüzünden ama bu sefer babası girdi işin içine ve o babasına yalan sölemek istemioayrılmak istedi ısrar eddim sen değişmemişsin dedi tekrar benzer şeylerdar rahat yürütmekten yorulmuşyapcak bişeyim yok fazla kötüyüm

Similar threads

Arkadaşlar belki birazcık uzun olucak lakin kusura bakmayın eğer okursanız ve açıklama yazarsanız allah sizden razı olsun Ben 13 haziran 2008 tarihinde bi ilişkiye başladım sevgilimle facebooktan tanıştık snra msn falan birbirimizi en ince ayrıntısına kadar bilinen ve 3 ay snra çıkmaya...
Cevaplar
0
Görüntüleme
141
Arkadaşlar baya bi uzun yazıcam lakin lütfen okuyun ve bir çıkar yol bulun bana görüşlerinizi merak ediyorum Elimden geldiğince kısa tutmaya calısacagım Eğer takviye ederseniz koskocoman bi sevapda buluncaksınız Rica ediyorum beyler lütfen Usanmadan okuyun Yakısıklı falan değilim ama Çenemden...
Cevaplar
0
Görüntüleme
93
2011 yılında kanser nedeniyle hayatını kaybeden Steve Jobs, Apple başta olmak üzere pek çok değerli teknoloji şirketini kurarak bugünün teknoloji dünyasının temellerini atmıştır. Bunları hepimiz biliyoruz lakin onun aslında Suriyeli göçmen bir babanın oğlu olduğunu ve annesinin ailesi bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
395
1984 bu tarih benim doğum günüm vee şuan 2019 aradan ne değin zaman geçmiş neler yaşanmış bilmiyorum inanın yaşımı bile hatırlamıyorum ruhum yaşlı hayatım bezginlik en iyi bildiğim tekşey bigün olsun yüzümün gülmediği,,,,, Ben doğuduğum birincil yıllarda karşılaştım güçlü olarak annemle babam...
Cevaplar
0
Görüntüleme
113
1984 bu tarih benim doğum günüm vee şuan 2019 aradan ne değin vakit geçmiş neler yaşanmış bilmiyorum inanın yaşımı bile hatırlamıyorum ruhum yaşlı hayatım bezginlik en iyi bildiğim tekşey bigün olsun yüzümün gülmediği,,,,, Ben doğuduğum ilk yıllarda karşılaştım şiddetle annemle babam aralarında...
Cevaplar
0
Görüntüleme
114
858,497Konular
981,918Mesajlar
29,937Kullanıcılar
yasj_136Son üye
Üst Alt