Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Lütfen destek edin arkadaşlar lütfen...

Lütfen destek edin arkadaşlar lütfen...

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
arkadaşlar bi kızı çok seviyorum bu kız beni reddetti ve bana küstü 3 aydır konuşmuyor doğum günü yaklaşıyor onun doğum gününü böylece bi kutlmalıyım ki aramızdki buzlar erisin evini sokağını vs daima biliyorum her türlü şeyi yapabilirim lütfen destek edin sokağa doğum günün kutlu olsun yazmak gibi önerisi olan varsa lütfen takviye etsin

Similar threads

Merhaba Değerli Arkadaşlar Üniversitede 3 Yıldır Bi Kızı Seviyorum Onun Bana Karşı Sevgisi Var Dersleri Birlikte Çalışıyoruz, Birlikte Oturuyoruz Bütün Herşeyini Biliyorum Oda Benim Herşeyimi Biliyor O Kız İçin Herşeyi Yaptım Ben Ölümü Bile Göze Aldım O Kız İçin Yaklaşık Olarak Canımdan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
226
Arkadaşlar 8 Sınıfa Gidiyorum Yaklaşık 3 Aydır Kıza Platonik Aşk Yaşıyorum Ben Bu Kıza Nasıl Yakınlaşacağım Nasıl Muhabbet Kuracağım Ve En Önemlisi Nasıl Çıkma Teklifi Edeceğim Destek Edermısınız Kızla Arkadaşlığımız Var Lakin Böylece İyi Yok Yalnızca Okulda Görüyorum Msn sini Aldım Öyle...
Cevaplar
0
Görüntüleme
113
Merhaba Kıymetli Arkadaşlar Üniversitede 3 Yıldır Bi Kızı Seviyorum Onun Bana Karşısında Sevgisi Var Dersleri Birlikte Çalışıyoruz, Birlikte Oturuyoruz Bütün Herşeyini Biliyorum Oda Benim Herşeyimi Biliyor O Kız İçin Herşeyi Yaptım Ben Ölümü Bile Göze Aldım O Kız İçin Neredeyse Canımdan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
90
Arkadaşlar 14 yaşındayız ve 2 aydır sevgiliyiz kızla mesajlaşıyoruz ama bana ne söliceğini bilemediğini konuşcak konu bulamadığını filan söylüyo defalarca ben konuşuyorum onun hakkında soru soruorum ama bi yerden sonradan bende söylicek bişi bulamıorum fakat ikimizde konuşmadan duramıoruz ama...
Cevaplar
0
Görüntüleme
81
arkadaşlar bi kız var fazla sviyorum bunla 2 günde 300 defa mesajlaştıkBu kızında bana karşısında ilgisi var fakat onların sokağındada bi çocuk bunu seviyomuşKafası karışık süre lazım diyo sevsem bile derhal çıkmıcam diyoArkadaşlar napmam gerekir lütfen alalhını seven destek etsin
Cevaplar
0
Görüntüleme
121
858,496Konular
981,671Mesajlar
29,757Kullanıcılar
firat118Son üye
Üst Alt