iltasyazilim
FD Üye
Üniversiteden aynı sınıfta beraber olduğum bir bayan vardı çok mutluyduk bazen asabi olsamda daha sonra mutlaka özür dilerdim Ona karşı birazcık güvensizdim o da kıskanç olmamdan Onu fazla kırdığım oldu lakin geç olmadanda kendimi affetirirdim minik tartışmalarımız olur her ilişkide olduğu gibi fakat dayanamaz ben arardım derhal Okul ara döneme girdi memlekete geldim ondan önceki gün aramız gayet iyiydi o geceyi beraber geçirdik sabaha değin çok hoş gitti memlekede geldittim yordunluktan gece uyuydum gece yarısı bana bir mesaj geldi yanlışlıkla başkasına göndereceğine bana göndermiş bende hemen cevap verdim kiminle mesajlasıyorsun diye arkadaşımla dedi azıcık tartıştık derhal ayrılalım dedi tlfnu kapattı Sonraki gün konuşmaya çalıştım konuşmadı zorlada olsa mesajlastık Beni sevdiğini söylüyordu fakat terketmek zorundayız ilişkimiz yürümüyor diyordu Bir kaçgün mesaj çekmedim, dayanamadım mesaj çektim cevap yoktu bende korkutma ettim açması için açtı en sonunda konuştuk bayaa daha sonra kapattık 2 gün mesajlasıyorduk ayrılmıştık lakin aramız iyiydi gene çıkmayı teklif ettim birazcık ısrar edince kabul etti ondan daha sonra bana manalı mesajlar atıyordu
Ben Bugün nasılsın canım
o iyidir sen
Ben İyi ne olsun ne yapıyorsun
o oturuyorum, gene evde yalnızım
Ben Sıkılmıyormusun evde yalnız kalma
o değil sıkılmıyorum alıştım yanlız yaşamaya, daha hoş
Ben Bensiz kende mi?
o Sıkılmam mı gerekiyor daha güzeldi
dayanamadım eskisi gibi gel bana eski sevgilimi istiyorum değişmedn yahut git dedim işlenmiş güle güle dedi tlf yüzüme kapattı
bir kaç gün geçtikten sonradan gene aradım açmadı mesaj çekti 'artık kuytu bırak dar' dedi 2 gün önce başka bişey diyemedim tavsiyenize ihtiyacım var arkadaşlar gözlerim morardı ağlamaktan onsuz olamıyorum yapamıyor sabrademiyorum bana us verin ben onunla evlenmek istiyorum
Ben Bugün nasılsın canım
o iyidir sen
Ben İyi ne olsun ne yapıyorsun
o oturuyorum, gene evde yalnızım
Ben Sıkılmıyormusun evde yalnız kalma
o değil sıkılmıyorum alıştım yanlız yaşamaya, daha hoş
Ben Bensiz kende mi?
o Sıkılmam mı gerekiyor daha güzeldi
dayanamadım eskisi gibi gel bana eski sevgilimi istiyorum değişmedn yahut git dedim işlenmiş güle güle dedi tlf yüzüme kapattı
bir kaç gün geçtikten sonradan gene aradım açmadı mesaj çekti 'artık kuytu bırak dar' dedi 2 gün önce başka bişey diyemedim tavsiyenize ihtiyacım var arkadaşlar gözlerim morardı ağlamaktan onsuz olamıyorum yapamıyor sabrademiyorum bana us verin ben onunla evlenmek istiyorum