Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

lutfen hemen yardım edın + rep

lutfen hemen yardım edın + rep
0
142

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
ya bugun bayram vardıya işte yuruyusmu ne vardı ben o na gıtmedım yarın okulda ne yalan kesiim hocalara bi yardım edin be butun fıkırlerı replicam fikirleri replicam

hocam gulmeyın be hadi bi fikir yapın konuyu nereye acacağımı bılemedim

Similar threads

Hatırına Sustum hayat kolay değil ağlarım ağlarım bunu daha cocukken anladım anlatamadım Offfff… hangi birine yanayım hangisini anlatayım geceler diken batar hangi gecemi yakayım hatırına sustum hatırına yuttum ofkeli dunyada senin icin yaşıyorum kader benimle hem fikir değil...
Cevaplar
0
Görüntüleme
94
İngilizce tiyatro tiyatro metni ingilizce İLK İŞ GUNU Oyuncular: Celal Bey (patron), Jale (sekreter), Hadi (yeni eleman), John ( yabancı muşteri), Mary (yabancı muşteri) Oyuncular: Celal Bey (patron), Jale (sekreter), Hadi (yeni eleman), John ( yabancı muşteri), Mary (yabancı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
113
arkadaşlar 4 aydır kızla konusuyorum kızın herşeyini biliyorum kızın ilk cıktıgı cocuk 2 bucuk sene olmus ve 5 ay once ayrılmıslarben tanısalı 4 ay oldu lakin benım tanısma amacım kızı sevdıgım ıcın 7 ay once hoslandım bır turlu konusamadım acılamadım ve en sonunda bır mekanda tanısma fırsatım...
Cevaplar
0
Görüntüleme
128
İngilizce tiyatro tiyatro metni ingilizce ILK ÇALIŞMA GÜNÜ Oyuncular: Celal Bey (patron), Jale (sekreter), Hadi (yeni eleman), John ( tanıdık olmayan alıcı), Mary (tanıdık olmayan herif) Oyuncular: Celal Bey (patron), Jale (sekreter), Hadi (yeni eleman), John ( tanıdık olmayan tip)...
Cevaplar
0
Görüntüleme
336
kedinin günlügü mart 2004 bahar gelmiş neyime be gunlukdısardan mırlamalar geliyo ben de dama oturmus bıyık burkuyorum halayazamicam daha fazlaonce ayaklarımdan birini kırıp, daha sonra damdan atlamayı dusunuyorum3 bacak ustune de dusemem heralde dimi?bi denicemşayet gorusemeyiz, iyi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
60
858,496Konular
981,686Mesajlar
29,765Kullanıcılar
Üst Alt