Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

!! Lütfen Kızmayın Melekler, Yardımınıza ÇOOOK İhtiyacım Var..!

!! Lütfen Kızmayın Melekler, Yardımınıza ÇOOOK İhtiyacım Var..!
0
63

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
!! Lütfen Kızmayın , Yardımınıza ÇOOOK İhtiyacım Var! Başta 17 yaşında bir kızım Obsesif Kompulsif ve panikatak rahatsızlığımdan ötürü farklı 2 ilaçla çare görüyorum Anlatacağım şeylerin çok hatalı olduğunun bilincindeyim ve inanın bana bir daha asla, böyle boyumdan büyük bir işe kalkışmayacağım Zaten nasıl böyle bir kusur yaptım onuda bilemiyorum O yüzden lütfen, yalvarırım size bana muavin olun Yargılamadan önce lütfen asistan olun Ne deseniz hakediyor olacağım zaten fakat yardıma fazla ihtiyacım var Sitede daha evvelden çözülmüş aynı konuları okuduğum için kendimi açıklama etme ihtiyacı hissettim Ocak 2122 gibi adet oldum 9 Şubat tarihinde erkek arkadaşımla birşeyler yaşadık Benim üstümde kıyafetlerim vardı, hiçbir sürtme falan olmadı Sadece benim elime onun spermi bulaştı ve elimi peçeteyle sildik Aradan yarım saatkırk beş dakika geçtikten daha sonra eve döndüm Elim kuru olduğu için malesef utanarak söylüyorum oysa elimi yıkamayı unuttum Üstümü değiştirdim, azıcık televizyon izledikten sonradan tuvalete girdim Yani elime sperm bulaşmasından yaklaşık bir saat sonradan O esnada unuttuğum için vajinama dokundum Daha yeni epilasyon yaptığım için birazcık kaşıntı şehvetli vardı ve dudakların iç tarafını ve normalde akıntı olan yeri falan kaşıdım Sizce hamile kalmış olmam olası mü ? 2 haftadır yaşadığım vicdan azabını, sorumsuzluk duygusunu ve suçluluğu varsayım bile edemezsiniz Nasıl böyle bir aptallık yaptım hala anlamıyorum Bırakın vajinasına o halde elini sürebilecek biri olmayı, birisiyle bu şekilde yakınlaşacak bir insan bile değildim ben Fazla utanıyorum çok acı çekiyorum ve kimseye anlatamıyorum Lütfen bana yardım edin melekler İnternette hamilelik belirtilerini okuduğumdan beri sanki hamileymişim gibi hissediyorum, kasıklarım ağrıyor Dediğim gibi son adetimi Ocak 2122 gibi oldum ve şuan adet olamıyorum Bazen gecikiyordu ama hemen stres yaptığım için daha da gecikiyor olabilir mi ? Yarı göğüslerim büyüyor gibi hissediyorum Kulağa uçuk geldiğinin farkındayım lakin yazının başında da anlattığım gibi Obsesif Kompulsif rahatsızlığım var yani takıntılar üzerine bir şey bu Sırf gebe miyim takıntısı yüzünden geceleri gözüme gram uyku girmiyor ve bu bütün yaşantımı fazla derinden etkilemeye başladı Biliyorum bütün bunları yapmadan önce düşünecektim lakin bir hata yaptım melekler, lütfen bana destek edin Sevgilerle  

858,496Konular
981,851Mesajlar
29,897Kullanıcılar
ayhan611Son üye
Üst Alt