iltasyazilim
FD Üye
sevgilimi fazla seviyorum ben 20 o 27 yaşında2 yıldır beraberiz ve bu 2 yılda o kadar şey yaşadıkkii birbirimizi çok seviyoruz ben sevgilimin memleketinde yüksek mektep okumuştum o vakit tanışmıştık okul bittikten daha sonra ben memleketime döndüm onunda tayini çıktı o da şuan başka bi memlekette tahsis yapıyo 1 yıldır farklı şehirlerde yaşıyoruz lakin biz her türlü engeli aşıp yinede buluşuyoruz bi şekilde 2 yılllık ilişkimiz yarı 10 yıllık ilişki gibi birbirimize çok bağlıyız lakin onun ailesi bizim evlenmemize aleyhinde çıkıyo o gerçekten istese ailesini ikna eder fakat onların aile yapısı çok farklı ailesine karşı gelemez bide memleketlerimiz öbür bide sevgilim makam sahibi biri benden 7 yaş büyük ben yüksek okul mezunuyum şu an bi mesleğim yok ailesi şöyle düşünüyor konut kızı alacaksak bizim memlekette de vardiye düşünüyo zaten memlektlerinden istiyolar onlarda dünürlük ilşkisi fazla önemliymiş bide sevgilim evin en küçüğü ve tek oğlu 3 tane ablası var ve amcalarıda değil babsıda evin tek oğluymuş yani soylarını benim sevgilim devam ettirecek onların için paha biçilmez oğulları bağlı benim içinde paha biçilmez ailesi 34 ay önce memleketlerinden kalkıp geldi aileler tanıştı yani lakin isteksiz olarak döndüler aslında ailesi fena ahali yok annesi çok iyi bi kadın örneğin babası azıcık sert biri ablalrylada tanışmıştım onlarda bana aleyhinde iyiydi lakin işte istemiyolar beni hatta oğullarna daima telkinde bulunuyolar artık ewlen diye biz napıcaz bi türlü ewlenemiyoruz ayrılıyorum onu terkediyorum bırakamıyo o da beni nolurrrrrrr bi us verinnn