Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

LÜtfen okuyun ve yardim edİn:(

LÜtfen okuyun ve yardim edİn:(
0
103

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
mrh arkadaslar sorun kız arkadasımla ılgılı 2 takvim bır bırlıuktelımız var ve bırbırmızı cok sevıyoruzfakat artık bırbırımız olmadan yapamıcamızı bırbırımızden vazgecemıcemızı bıldımız ıcın ara sıra umursamaz ve kırıcı oıluyor oluyoruzsevmemıze ragmen bıseyler cok tek düze sankı aynı seyler konusacak bısey yok ne bılım sevıyor lakin eskısı gıbı ustume dusmuyor nedenınıde anlamıs degılımtartıstımızda haklı ya da haksız her zaman ben ararım dun yıne tartıstık ne bılım bana bagırıp cagırıp telı kapadı suratıma yaklasmaya calıstıkca aksılık yaptı dedın seylere dıkat etmıosun kırıosun benı falan dedı
bende sana her zaman gusel davrandım ıcın sen cok sımardın bundan daha sonra bende nsl davranıcamı bılıorum dedım ve kırıcı olmamak ıcın yanlıs kalalım dıyıp tlf kapattım bı gundurde aramıyorumdogrumu yahut yanlısmı yapıorum bılmıorum napmam gerektı konusunda bı fıkır verırsenız sevınırım tavrımı koyup aramasam mı yoksa arasam mı bı fıkır verırsenız sevınırım cok uzucu cunku bu koşul

858,496Konular
981,704Mesajlar
29,777Kullanıcılar
veybekSon üye
Üst Alt